Vodafone 0 TL Telefon Kandırmacası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfx_25

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 0 TL Telefon Kandırmacası
Arkadaşlar vodafone gelen mesajımda 0 tl ye s2 veya s3 sahibi olabileceğimi söyledi ama tam müşteri hizmetlerinden onaylattırıyordumki normalde 59 tl ödediğim tarifeye 95 tl gibi rakam söylediler baştan 0 tl diyorlar sonra tuzağa düşürmeye çalışıyorlar dikkat edin yok böyle bişey en dandik galaxy y'yi bile + 1 tl koyuyor hemde tahattüt yapıyor rezillik diz boyu.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bedava telefonu kim veriyor ?

anil_k.g

Üye
üstüne para versinler bide? saçma sapan konuşmayın cahillik yapmayın böyle

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Reklamda gecen ufak altyazilari okumani tavsiye ederim kardesim

phasan

phasan

Üye
Turkiyede kimse parasiz birsey yapmaz ama vodafone telefona para almiyor tarifen 50 90 olma sartiyla telefona para almaz zaten 90 tl telefonun para cikar 24 ayda

m542tf

m542tf

Üye
o telefonu alman için tarifeni değiştiriyorlar kimseyede zorla telefon satmıyorlar.

phasan

phasan

Üye
o telefonu alman için tarifeni değiştiriyorlar kimseyede zorla telefon satmıyorlar.

bildigim bıde faturalı olmalısın vodafon bayısınde soyle faturnın bırını yatırma hattını kesıyorlar hemen

gfx_25

Üye
    Konu Sahibi
üstüne para versinler bide? saçma sapan konuşmayın cahillik yapmayın böyle
Arkadaş newtonun kolejinden mezun heralde.
Bu devirde benden 60 tl alacak + üstüne bide beni kovacak varmı böyle bi şirket. adam seni kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. hat taşıyan arkadaşlar bilir bu olayları :)))

bberry09

Üye
Evet arkadasım

время

время

Üye
Aslında bedava telefonu Red tarifelere veriliyor. 59 TLlik paketten başlıyor. Ama oda 1yıl taahahüt yaparsanız.

sonbela

sonbela

Üye
Arkadaş newtonun kolejinden mezun heralde.
Bu devirde benden 60 tl alacak + üstüne bide beni kovacak varmı böyle bi şirket. adam seni kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır. hat taşıyan arkadaşlar bilir bu olayları :)))
ben 6 senelik hattımı tasidim 14tllik internet paketi hakkım yendiğinden ve soyledim taıyacam diye %100 haklı oldugum halde oralı bile olmadılar

birde arkadasım adam senden parasını almıyorlar demiyor basta bedava deyipte senden cıkarttıgını anlatmıs bunu bilen var bilmeyen var wodafone her seyinde basında yanıltmaca kullanıyor ornek free zone gel sınırsız sms kazan baslıgı bi giriyorsun sadece vodafone içi diyor asla tavsiye etmem vodafone

phasan

phasan

Üye
ben 6 senelik hattımı tasidim 14tllik internet paketi hakkım yendiğinden ve soyledim taıyacam diye %100 haklı oldugum halde oralı bile olmadılar

birde arkadasım adam senden parasını almıyorlar demiyor basta bedava deyipte senden cıkarttıgını anlatmıs bunu bilen var bilmeyen var wodafone her seyinde basında yanıltmaca kullanıyor ornek free zone gel sınırsız sms kazan baslıgı bi giriyorsun sadece vodafone içi diyor asla tavsiye etmem vodafone
Arkadasim oyle diyorsun avea her yerde cekmiyor turkcell 24 tl altinda adam akilli kampanya yok buna nediyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt