lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye
*Fazladan gitmiş pardon*

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

yalnız at&t lere gidenler az stoktan ve renklerin eksikliğinden şikayetçiymiş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Placebo-

Placebo-

Üye
Az önce sipraiş vermek için siteye girdim. Fakat taksit yok sanırım peşin fiyat sadece. Onun için alamadım. :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Az önce sipraiş vermek için siteye girdim. Fakat taksit yok sanırım peşin fiyat sadece. Onun için alamadım. :(

taksit var Ezgi adeti 1 yapıp sepete ekle dediğinde gsm no ile giriş yapıyorsun ordan kredi kartını tanımlayıp alabiliyorsun.

hsngul44

hsngul44

Üye
media markt'ta ne kadar fiyati oolur acaba orada cikar cikmaz alacagim su an nevşehirde askerlik yapiyorum şafak atarsa 9 :)

Placebo-

Placebo-

Üye

taksit var Ezgi adeti 1 yapıp sepete ekle dediğinde gsm no ile giriş yapıyorsun ordan kredi kartını tanımlayıp alabiliyorsun.

giriş yaptımda sepete ekle diyemedim. :ehe Adeti 1 yaptıktan sonra sadece peşin ibaresi var. Taksit yok. Diğer cihazların altında turkcell tavsiye adı altında taksit varken Lumia'da yok. Destek hattını bir arayayım. Sakata gelmiym.

barbin3900

barbin3900

Üye
turkcell mağazalarına gelirmi acaba aynı tarihte

hsngul44

hsngul44

Üye
media markt a ciksin hemen alcam şu an lumia 800 ile askerlik bitmek uzere cok şukur lumia askerligin nasil gectigini hissettirmedi bana bunuda burada bi arkadaşa sattim gelince askerlik bitince hemen lumia 920

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Mağazalara da gelsin artık yaa. Ekmeği resimlere banmaktan yoruldum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

MaxipmaN

Üye
konuyu görünce hayatımda şuanki kadar elimde deli para olmasını istememiştim :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt