sigarayı bıraktım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
Başlığı ana sayfada görünce kim acaba dedim bu değerli bir kararı verip sigarayı bırakan dedim gerçekten tebrik ederim...
Allah muvaffak etsin...Çocuklarınız için bırakma kararı alıp 2 aydır içmiyorsanız her sigara aklınıza geldiğinde bırakma nedeniniz olan evladınızı düşünürseniz başlamazsınız İnşaallah :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler Nur ve Yavuz

• Beğen
Tepkiler: Tuba
R.A.M

R.A.M

Üye
Amcam gecen hafta sigara yüzünden kalpten ameliyat oldu :( iyi olmuş bıraktığın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Harika bir haber .
Kararlılığın için tebrikler . :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tebrikler :)
Allah herkese nasip etsin.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
amin teşekkürler arkadaşlar

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
bugün bir hafta oldu artık çok daha kolay geliyor. Nikotin sakızı kullanıyordum bugün onuda bıraktım. Gerçekten çok kolay oldu. Önce kafada bırakmak gerek zararlarını düşünüp, bırakınca neler olacağını öğrenmem çok etkili oldu.

KayraBey

KayraBey

Üye
bende 13 yıl kullandıktan sonra tek celsede bosandim o illetten ve 7 yıl oldu...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
25 yıllık bir fırtınalı bir beraberlikten sonra şiddetli geçimsizlik sebebi ile 2 sene önce ayrıldık,ondan nefret ediyorum artık.o beni bitrmeden ben onu bitirdim ve onsuz daha mutluyum artık

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Tuba
Tuba

Tuba

Üye
25 yıllık bir fırtınalı bir beraberlikten sonra şiddetli geçimsizlik sebebi ile 2 sene önce ayrıldık,ondan nefret ediyorum artık.o beni bitrmeden ben onu bitirdim ve onsuz daha mutluyum artık
ne güzel bir başlangıç olmuş :oke: Keşke geçimsizlik nedeni ile herkes bırakabilse yiyeceği ekmeğinden kesip hala sigaraya para sayanlar var...sigara bu ot hiç bir faydası yok sağlığa...Ama sağlığına yararlı bir gıdayı almayıp sigaraya verilen paranın hesabı nasıl verilir bilmiyorum...:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Esendağlı
arslansem

arslansem

Üye
Asıl tebrik sana reyiz :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tebrikler.
[video=youtube;jljvHeKXiSo]http://www.youtube.com/watch?v=jljvHeKXiSo[/video]

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
bugün bir ay bitti. Zor bir sınavı kazanmış gibi hissediyorum. Artık sigara içilen ortamlar bile beni rahatsız ediyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Artık senin için sigara olayı bitmiştir diyebiliriz,yeni hayatın hayırlı olsun.ben 25 yıl içtikten sonra 2 yıl oldu ani bir kararla bırakmıştım 1 tane bile içmedim istesemde içemem galiba.inan yeniden doğmuş gibi hissediyor insan kendini.

larten123

larten123

Üye
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben hiç içmedim abi 20 yaşındayım. Babam 13 yaşında başlamış şu anda yaşı 45 bırakalı 6 sene falan oluyor. Emin ol zor değildir abi. Inşallah o illete tekrar başlamazsın. Içenlerr de acilen bıraksın inşallah

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bir kişi daha dumansız hava sahasında..:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hayırlı olsun ne diyelim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tebrikler inşallah bir daha başlamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt