5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y2

Üye
hocam bu jafla ofw yükleyebilirmiyim ?

DaNq3rB0y2

Üye
5230a yükleyecem birşey olmaz değilmi birde rambo demişti nokia süite ovi süite falan yüklü olursa tel local modda kalır böyle birşey olmaz değilmi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5230a yükleyecem birşey olmaz değilmi birde rambo demişti nokia süite ovi süite falan yüklü olursa tel local modda kalır böyle birşey olmaz değilmi ?

bu yazılım 5230 ile uyumlu değildir...

DaNq3rB0y2

Üye
evet baktım değilmis :(

syhn35

Üye
JAF ı kurarken hata alıyorum kardeşim onu nasıl halletcem

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
Ya kardeşim ben bunu yüklemeyi beceremedim bi yardim etsen bu jaf programinin kurulumunde ve açiliminda hatalar veriyo kuramiyorum

hamdi mert

hamdi mert

Üye

Pil kullanımı 4 gün
Arkada opera mobile, belle top bar, 6 tane widget açık ve boş ram 33 mb daha ne olsun
helal olsun kardeşim sana iyi iş çıkarmışsın.....

apoleyte41

Üye
kardeşim ne kadar sürüyo ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ne kadar sürüyo ?

ne ne kadar sürüyor...

- - - Eklendi - - -

Pil kullanımı 4 gün
Arkada opera mobile, belle top bar, 6 tane widget açık ve boş ram 33 mb daha ne olsun
helal olsun kardeşim sana iyi iş çıkarmışsın.....

teşekkürler bilgi için... güle güle kullan kardeş

- - - Eklendi - - -

Ya kardeşim ben bunu yüklemeyi beceremedim bi yardim etsen bu jaf programinin kurulumunde ve açiliminda hatalar veriyo kuramiyorum
team viewerden ben yapayım istersen

hamdi mert

hamdi mert

Üye

bu yazılım ya yeni bir çığır yada ufak bir hatası var bu pil ne yaa görünce şok oldum ....O.o

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bu yazılım ya yeni bir çığır yada ufak bir hatası var bu pil ne yaa görünce şok oldum ....O.o

kullandığın uygulamardan biri karıştırıyordur normalde öyle b hata yok kardeşim

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan bugüne kadar çıkardığın tüm cfwleri kurdum hepsi başarılı gayet güzel ama bu sonuncusu tam harika. Seni tebrik etmek istiyorum ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bugüne kadar çıkardığın tüm cfwleri kurdum hepsi başarılı gayet güzel ama bu sonuncusu tam harika. Seni tebrik etmek istiyorum ;)

teşekkürler kardeşim... güncellemede sanki dahada güzel olucak gibi geliyor bana :) Dolby tadında müzik dinleme keyfi desem yeterli olur :)

Lancerr

Lancerr

Üye

teşekkürler kardeşim... güncellemede sanki dahada güzel olucak gibi geliyor bana :) Dolby tadında müzik dinleme keyfi desem yeterli olur :)

kesınlıkle yeterli olur :) sabırsızlıkla bekliyor olucam başarılar simdiden ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

yaramanci

Üye
hakan yeni güncelleme ne zaman ?

Üst Alt