Lenovo Y580 Bakar mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jussive_

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Y580 Bakar mısınız ?
Arkadaşlar ben yılbaşına doğru Lenovo y580 modelinin i5 'inden almayı düşünüyorum.İnternet üzerinden alacağım için malum yılbaşı indirimi olur sanırım.Vatan computer , pcdepo gibi sitelerde.Sizce ne kadar bir indirim olur.Şuanda +1700 tl.Yeni çıkan oyunları oynacağım video programlarıyla ilgileneceğim.Sizce beni tatmin eder mi ? Zaten çok geniş çaplı bir araştırma yapmıştım :) F/P canavarı gibi görünüyor sizin görüşleriniz neler ?

ANIL

ANIL

Admin
Ne kadar indirim olur bilemiyorum ama cihazın özellikleri iyi son çıkan oyunları oynayabilirsin tabi bazı oyunlarda grafik ayarlarını düşürmen gerekebilir ;)

Jussive_

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bende senin yorum atmanı bekliyordum. :D Daha öceden bakmıştım Crysis 2 vb. oyunları ultrada kasmadan oynatıyor.(Tabi arada sırada kasıyordur ) İyi bir indirim olursa alırım , teşekkürler.

mrt-06

mrt-06

Üye
bence i5 alma i7 işlemci al turbo teknolojisi ile ultra veririmlilik sağlıyor ayrıca enerji tüketimi yapıyor aynı fiyatlardan i7 almanı öneririm

GSalazar

Üye
i7si 2166 lira felan bence i5 ile i7 arasında çok bi fark yaşamaz gibime geliyor

mrt-06

mrt-06

Üye
i7si 2166 lira felan bence i5 ile i7 arasında çok bi fark yaşamaz gibime geliyor
çok abarttınız 1700tlyede var

sen i7 al casperın windows 8 li hemde....

lolaman

lolaman

Üye
Oyun istiyorsan benim packard bellde 630m var i5 işlemci var Assasin's Creed Revelations u son ayarlarda oynuyorum fifa 2013 ü de nba 2k13 ü de.Test Drive Unlimited 2 yide highda oynuyorum kasma olmadan.Minecraft falan oynuyorum.GTA IV ve Dc universe online de oynuyorum high da kasma olmadan Left 4 Dead 2 de açılıyor yani istediklerin için aşırıya kaçmana gerek yok Call Of Duty mw3 ü de highda kasmadan oynadım bitirdim sorunsuzca.Fiyatı bilgisayarımın 1400 tl.

GSalazar

Üye
çok abarttınız 1700tlyede var

sen i7 al casperın windows 8 li hemde....

Oyun düşünüyorsa i5 veya i7 ikiside olur önemli olan ekran kartıdir gtx660m de çok iyi kartlardan birisi 1.700tllik casper bu performansı verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...