Glossy Style Digiclock by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Glossy Style Digiclock by najanaja
Yiğit kardeşimin isteği üzerine biraz geç kaldım ama anca becerdim aynısını yapmayı :) kiminiz saati siyah font kullanıyo kiminiz beyaz font bende iki renk içinde yaptım :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado, yutkun, AHMED... ve 4 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş :oke:

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Çok güzel olmuş abi eline sağlık :good:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Eline Sağlık Abi :spr

• Beğen

Violonist

Üye
teşekkürler güzelmiş

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık dostum

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
nasıl yaptıyssan çok iyi olmuş :tşk:

• Beğen

qwertyboy

Üye
:tşk:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
emeğine sağlık :tsk:

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler. bide birşey danışacaktım kral ben lumia 920 almayı düşünüyorum ne dersin artısı eksisi ne olur sence almalımıyım yoksa beklemelimiyim oyunlarda veya programlarda ilerleme olurmu sence ....

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
eline saglık teşekkürler. bide birşey danışacaktım kral ben lumia 920 almayı düşünüyorum ne dersin artısı eksisi ne olur sence almalımıyım yoksa beklemelimiyim oyunlarda veya programlarda ilerleme olurmu sence ....

rica ederim kardeşim ama öle bi soru sormuşsun ki gören beni nokia da çalışıyo sanacak :kop:şimdi yeni bi telefon farklı bi sistem sonuçta hiç windows phone kullanmadım telefon görünüş ve özellik açısından kesinlikle 10 numara ama sistem konusunda bişey diemicem elbet yeni bi sistem ve tam oturmamıştır henüz, yani muhakkak şimdilik uygulama oyun sıkıntısı çekeceksindir ama sonuçta nokia herşeyini bu sisteme veriyor yani bundan sonra sürekli güncellemeler ve yenilikler olacaktır belki bikaç sene sonra android i bile geçecektir :) benim düşüncem bu bide dücane arkadaşımızın bi konusunu görmüştüm oda bu cihazı almış ve fazlasıyla memnun olduğunu belirtmiş bence kullanan birinden bilgi al mesela dücane ye bi pm atıp ayrıntılı bilgi isteyebilirsin sana yardımcı olacaktır iyi bi arkadaş ama unutma kullanıcıdan kullanıcıya telefon deişir ona güzel gelen sana gelmeyebilir kısacası eline alıp kullanmadan nasıl bi cihaz olacağını asla bilemezsin :oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt