Kıskanç değilim değilim : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
bizımlasın :D

- - - Eklendi - - -

eyv saol :D şapkamla da uydu rengi :ehe
emin misin ?
ben kıskanırım ama ama her kıskandığımda karşı tarafa yansıtmamak gerektiğini savunuyorum çünkü daha ciddi durumlarda kıskançlığımın kapris olduğunu düşünecek ve bu durumda ben daha fazla üzüleceğim :)

sen her türlü kıskanıyorsun ve ifade ediyorsun karşı tarafa yani nefes aldırmıyorsun olumlu olumsuz her şeyi kıskanıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

baldım :D

- - - Eklendi - - -

huyum kurusun :D evet yaprak düşşe nye senın basına düştü derım :ehe

emin misin ?
ben kıskanırım ama ama her kıskandığımda karşı tarafa yansıtmamak gerektiğini savunuyorum çünkü daha ciddi durumlarda kıskançlığımın kapris olduğunu düşünecek ve bu durumda ben daha fazla üzüleceğim :)

sen her türlü kıskanıyorsun ve ifade ediyorsun karşı tarafa yani nefes aldırmıyorsun olumlu olumsuz her şeyi kıskanıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
onurca06

onurca06

Üye
kıskanmak güzeldir zaman zaman :kop:

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kıskançlık iyi birşey değildir . Sorun çıkartır her daima.:)

onurca06

onurca06

Üye
yok ya hiç kıskanmayınca da bu sefer sevmiyorsun tribine bağlıyorlar :D

zombaka

zombaka

Üye
kıskancak manitam hiç olmadı kıskanç olup olmadımı bilmiyorum hem atalarımızın güzel bir sözü vardır erkek adam kıskanmaz gerekeni yapar bir söz daha var medeniyet uğruna..............anlamı yok

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
kıskancak manitam hiç olmadı kıskanç olup olmadımı bilmiyorum hem atalarımızın güzel bir sözü vardır erkek adam kıskanmaz gerekeni yapar bir söz daha var medeniyet uğruna..............anlamı yok

bence önce manita ve sevgili ne demek bu ikisini araştır daha sonra neden sevgilin olmadığını anlarsın vesselam :=)

zombaka

zombaka

Üye
manita argoda(bozulmuş Türkçe) sevgili demek kötü bir anlamı yok osenin dediğin manitacılık oda para için çıkılan kız gibi bişeydi sanırsam

onurca06

onurca06

Üye
usta canı gönülden seviyorsan kıskanacaksın da yeteri kadar ! ben bunu bilir bunu söylerim :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Biraz Kıskancımm :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Henüz üç yaşında bir kardeşim vaaaaaarrr.... :ehe

• Beğen
Tepkiler: onurca06
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
cok kiskancim cok cok
hastalik benimki :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Sülalem raad. Sevgilim yok bundan sevgiliyi kıskanma gibi bi derdim yok :ehe

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt