Selamün aleyküm AleykümSelam Hoşgeldin :)
Furkan Emekli Üye tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin
jackalmami Üye tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam, hoşgeldin Sen de Hoşgeldin greenmile
tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam, hoşgeldin Sen de Hoşgeldin greenmile
cukuleaks Üye BreakerZote' Alıntı: Nasıl Başardın Bizimlede Paylaşırmısın Genişletmek için tıkla ... Telefonun sd card ile dahili hafıza yer değişimi için vold.fstab dosyasını etc klasöründen kodlarını değiştirdim. Olanlar oldu tel açılmıyor
BreakerZote' Alıntı: Nasıl Başardın Bizimlede Paylaşırmısın Genişletmek için tıkla ... Telefonun sd card ile dahili hafıza yer değişimi için vold.fstab dosyasını etc klasöründen kodlarını değiştirdim. Olanlar oldu tel açılmıyor
Cezzbedici3 Üye HacKLess' Alıntı: Bağa niden böle yapıonuz Zaten telefon bozuldu Genişletmek için tıkla ... O telefon buluşma gününe kadar çalışmazsa seni sıçan deliğine girsen bulur öttürürüm İso
HacKLess' Alıntı: Bağa niden böle yapıonuz Zaten telefon bozuldu Genişletmek için tıkla ... O telefon buluşma gününe kadar çalışmazsa seni sıçan deliğine girsen bulur öttürürüm İso
jackalmami Üye HacKLess' Alıntı: - - - Eklendi - - - ve Alayqumussalaaam... Genişletmek için tıkla ... Benimle konuşurken capsini indir Capsinii çeeek
HacKLess' Alıntı: - - - Eklendi - - - ve Alayqumussalaaam... Genişletmek için tıkla ... Benimle konuşurken capsini indir Capsinii çeeek
cukuleaks Üye Cezzbedici3' Alıntı: O telefon buluşma gününe kadar çalışmazsa seni sıçan deliğine girsen bulur öttürürüm İso Genişletmek için tıkla ... Şuan düzeltiyorum sanırsam. Developer is running
Cezzbedici3' Alıntı: O telefon buluşma gününe kadar çalışmazsa seni sıçan deliğine girsen bulur öttürürüm İso Genişletmek için tıkla ... Şuan düzeltiyorum sanırsam. Developer is running
BreakerZote Üye HacKLess' Alıntı: Telefonun sd card ile dahili hafıza yer değişimi için vold.fstab dosyasını etc klasöründen kodlarını değiştirdim. Olanlar oldu tel açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bunu Yapmaktaki Amacın Neydi Yani
HacKLess' Alıntı: Telefonun sd card ile dahili hafıza yer değişimi için vold.fstab dosyasını etc klasöründen kodlarını değiştirdim. Olanlar oldu tel açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Bunu Yapmaktaki Amacın Neydi Yani
cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Benimle konuşurken capsini indir Capsinii çeeek Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: merhaba Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Yeni rütben hayırlı olsun
jackalmami' Alıntı: Benimle konuşurken capsini indir Capsinii çeeek Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: merhaba Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Yeni rütben hayırlı olsun
cukuleaks Üye BreakerZote' Alıntı: Bunu Yapmaktaki Amacın Neydi Yani Genişletmek için tıkla ... : 7 gb deilde 16 gb alan daha güzel yani
BreakerZote' Alıntı: Bunu Yapmaktaki Amacın Neydi Yani Genişletmek için tıkla ... : 7 gb deilde 16 gb alan daha güzel yani
Tuba.Erva Üye HacKLess' Alıntı: - - - Eklendi - - - Aleykümselam Yeni rütben hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saol bana kırmızı cok yakısıyor
HacKLess' Alıntı: - - - Eklendi - - - Aleykümselam Yeni rütben hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saol bana kırmızı cok yakısıyor