nokia 5800 blouthota bisey oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 blouthota bisey oldu
bluetoothu
etkinleştirmek istedigimde işlem
gerçekteştirilemiyor. kafayi yedim

acuxx

acuxx

Üye
kardeşim s60 v5 bölümünde sana yardımcı bilgili abilerimiz var konuyu keşke oraya açsaydın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Format atmayı dene

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
olmuyor kardes tel kirilcak nere bastirilack daha detayli olsa :(

- - - Eklendi - - -

yokmu yardim etck

Kardeşim kırmızı ve yeşil tuş ( arama cevaplama ve arama reddetme ) o kısmı sağ tarafa doğru bastırırken XpressMusic yazan kısmı sol tarafa doğru bastır.

burhankoxp22

Üye
bluetoothu
etkinleştirmek istedigimde işlem
gerçekteştirilemiyor. kafayi yedim

kardeş telefon tamircisiyim telefonu gerdirme sakın bluethoot çalışmaya bilir ama gerdirirsen telefonun bordu yani ana kartı veya ekranı çatlar 3 kuruşluk arızayı 30 kuruşa çıkartırsın veya telefon elinde kalır en iyisi sen tamirciye ver ve birşey soracagım telefon nem almış olabilir 1 kilo prinç al telefonu içine koy ve poşetin ağzını kapat 1 gün beklesin sonra tekrar dene yine aynı hata çıkarsa tamirci yolu görünür sana :)

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon tamircisiyim telefonu gerdirme sakın bluethoot çalışmaya bilir ama gerdirirsen telefonun bordu yani ana kartı veya ekranı çatlar 3 kuruşluk arızayı 30 kuruşa çıkartırsın veya telefon elinde kalır en iyisi sen tamirciye ver ve birşey soracagım telefon nem almış olabilir 1 kilo prinç al telefonu içine koy ve poşetin ağzını kapat 1 gün beklesin sonra tekrar dene yine aynı hata çıkarsa tamirci yolu görünür sana :)

tskrleer deneyecegim

deprem22

Üye
kardeş bendede aynı telefon var ve aynı sorunu yaşıyorum ara sıra.. bi yerden dumuştum telefonu hafifçe vur biyerlere ekranın hasar almaması için arkasını vur bi kaç defa dene sorun çözülecektir..bende araştırdım,format attım ne yaptıysam düzelmedi ama bi iki vurunca çalışmaya başladı.

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bendede aynı telefon var ve aynı sorunu yaşıyorum ara sıra.. bi yerden dumuştum telefonu hafifçe vur biyerlere ekranın hasar almaması için arkasını vur bi kaç defa dene sorun çözülecektir..bende araştırdım,format attım ne yaptıysam düzelmedi ama bi iki vurunca çalışmaya başladı.

olmuyr teli gerdim olmadi kaldirdim yere vurdum olmadi

deprem22

Üye
Yere vurmaya gerek yok arkasını eline vurdur bi kaç defa ondan sonra çalışıyor en azından bende işe yarıyor

- - - Eklendi - - -

Yere vurmaya gerek yok arkasını eline vurdur bi kaç defa ondan sonra çalışıyor en azından bende işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt