Nokia E71 İçin Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 İçin Herşey
Selam arkadaşlar bu programları bulmak toparlamak oldukça uzun bir süremi aldı benm çektiklerimi sizde çekmeyin diye paylaşayım dedim bu programlarla telefonunuzu daha çok seveceksiniz. içindekiler için gerektiği yerde açıklama yaptım. Skyfire uygulamasıda burda olmak isterdi de bir türlü Türkiye'de çalışanını bulamadım.

NOT:Benim telefon e71 ve hepsi çalışıyor kalanını bilemem

NOT:Eğer telefondan bağlanıyorsanız Turbobit indirmek için Opera Mobile kurun önceden
İçindekiler

Program:
Smartmovie signed 4.15 (video izle diye)
X-plore 1.56 (dosya yöneticisi)
Whatsapp son sürümü (chatlas diye)
Photorite 6.11 (photoshop yap diye)
Symtorrent 1.5 (torrent indr diye)
UcBrowser 8.6 (Diğer browserlardan ssadec indirme hızı olarak daha iyi wifi ile 400-500 kb/s indiriyo o.O)
Screenshot (ekran görüntüsü alır)
ProPaintmobile (telefon için paint)
Power mp3 (bence ttpodtan daha iyi daha kullanışlı)
Opera Mini 7 (internette takılmalık daha pratik)
Opera Mobile 12.00 (flash destekli tarayıcı)
NetQin Mobile Data Manager (3.0'dı galiba) (Opera Mini ile birlikte en sevdiğim uygulama bununla Whatsapp kapayabilirsin)
Joiku Spot Premium 3.10 (telefonnu wifi noktası yapar)
Fart attack (yellenme sesi çıkarır :D)
Facebook Chat (Telefonu araba yapar istediğin yere gidersin) (dur fazla gitme sade facebook sohbet bu :D)
Mobidic ingilizce türkçe sözlük

Ve Hacklamek için gerekli rom patcherla SisEditor de içinde açıklamasıyla beraber

Oyun:
Real foorball 2013
real football 2011
uno
doodle jump deluxe

http://bc.vc/TNzowp

Ayrıca Fring, Skype, Gravity, Snapper,Shazam uygulamalarınıda tavsiye ediyorum bunları OviStore yada internette kolayca bulabilirsiniz

Eklenti: Arkadaşlar baloncuklu mesajlaşmak isteyenleer olmuş bende bir ara öyle isterdim araştırdım ve thread sms diye bir program buldum trial versiyonunda fullune göre hiç bir eksik yok onuda paylaşayım en altta download var.
http://bc.vc/Qn76XL

emeğe saygı

• Beğen
Tepkiler: tircihasan ve sanal hacker

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
emegine saglik guzel derleme olmus :)

• Beğen
Tepkiler: sanal hacker

ahmetucar0000

Üye
Emeğine sağlık Teşekkürler :)

brkergi

brkergi

Üye
Bunları E72 ye denesek olur mu ?

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Dostum dene bence olur sonuçta işletim sistemi ekran çözünürlüğü vb aynı :)

ahmetucar0000

Üye
Ben hepsını E72 ye yükledim sorun yok :D

SKD_

SKD_

Üye
Teşekkürler..

flat_kil

flat_kil

Üye
Selam arkadaşlar e71 telefonum var ve bu son 3-4 haftada wıfı dan bir ağa bağlanınca bazen bağlantı kesiliyor bazen de sunucuya filan bağlanamıyor opera dan girince öyle diyo kendi webi zaten gerek yok . Birde bazen telefon kendi kendine kapanıyor . Ama çok nadir yani mesela ayda 1 kere filan oluyo tekrar kendi açılıyor lütfen yardım eder misiniz ?

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Dostum wifi sinyal kalitesi düşük olunca arada kesinti yapar. Kapanma konusunda ise RAM yetersiz olabilir bunu bi dene-> ama bence teknik servise göstermen daha iyi olur :)

flat_kil

flat_kil

Üye
Dostum wifi sinyal kalitesi düşük olunca arada kesinti yapar. Kapanma konusunda ise RAM yetersiz olabilir bunu bi dene-> ama bence teknik servise göstermen daha iyi olur :)

Kardeş ağda hiç bir sorun yok yada modem diğer telefonlarla bağlanıyorum öyle bir sorun yok acaba bir format filan mı atsam ? Birde o verdiğin programı anlayamadım ne işe yarıyor tam olarak ?

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Program gereksiz programları kapatıp RAM'ı güçlendirir. Benim de seyrekte olsa gidip geliyo modemdeyken ama hemen yine açılıyo pek sorun değil bence ama senin için sorunsa format atmayı dene

flat_kil

flat_kil

Üye
Format attım telefonda filan da hızlanma oldu şimdi ovi store yok nasıl indirecem yaa ? :(

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Dur bi bakam şurdan reklamı geçince bir yerden inmesi lazımdı olmadı kendi tarayıcısından gir o siteye

flat_kil

flat_kil

Üye
Dur bi bakam şurdan reklamı geçince bir yerden inmesi lazımdı olmadı kendi tarayıcısından gir o siteye

Biliyorum girdim de bulamadım pek nereden indirileceğini bakıyorum yinede ..

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Cep tarayıcından ovistore gir ordan indirlmesi lazım ama inan aklımda değil

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

flat_kil

flat_kil

Üye
tamam bakacağım yarın . Sen yine de bir düşün kardeş ...

gokotu

gokotu

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim burdan indiriliyomuş :)

flat_kil

flat_kil

Üye
Teşekkürler sorunu çözdüm birde x-plore yükleyebilsem tam olacak bütün x-plore leri indirdim sertifika hatası alıyor onceden boyle olmuyodu x-plore olsa forumda kı telefon hackleme konusuna gore hacklıcem ama yuklenmıyo :(

Ekleme : Sorun çözüldü uygulama yonetıcısınden program yuklemeyı tumu nu ısaretledım yuklendı tesekkurler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt