Ya Engin Abimiz! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Ya Engin Abimiz! :)
Saygıdeğer ve yardım sever abimiz için ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

paradox07

paradox07

Üye
Şahsi olarak bilmiyorum ama yorumlarından bayağı ağırbaşlı,sakin birisi olduğunu sezdim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Symbian hakkında adı gibi engin bilgisi var yardımlarını esirgemez biri symbian hakkında yardım konusu açmışsa mesela bakıyorum son mesajı gönderen engin yazıyor tamam engin abi yorum atmış halletmiştir diyorum girmiyorum bile :D onun dışında eğlenceli bir abimiz yeri gelince komik olabiliyor ama bu tarz konularda genelde ciddi:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamın ham maddesi ...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Symbian hakkında adı gibi engin bilgisi var yardımlarını esirgemez biri symbian hakkında yardım konusu açmışsa mesela bakıyorum son mesajı gönderen engin yazıyor tamam engin abi yorum atmış halletmiştir diyorum girmiyorum bile :D onun dışında eğlenceli bir abimiz yeri gelince komik olabiliyor ama bu tarz konularda genelde ciddi:)
Estagfirullah adım engin ama o kadar engin bilgim yok bildigim kadarını söylerim ve susarım :ehe yorumun için teşekkürler kardeşim :D

Tuba

Tuba

Üye
hiç tanımıyorum :hmmm

Şaka :kıskıs:
İyidir Engin düzgün yorumlar yapar arada bazı konularda bazı yorumlarına kızmıyor değilim ama :kıskıs:
bu smileyi yapmayı çok sever :p
Symbian bölümünde aktif ve yardımseverdir :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
adi gibi gonlu de yadimlaşma konusunda en gin denizler gibi. Bir yardim konusu varsa bildigini esirgemez hızır gibi yetişir. Tartişmalari sevmez. Bir de hemşerim olunca daha bir sevdim kendisini:kıskıs:
İyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin kardeşlik:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teşekkürler NUR hangi konular mesela?

- - - Eklendi - - -

adi gibi gonlu de yadimlaşma konusunda en gin denizler gibi. Bir yardim konusu varsa bildigini esirgemez hızır gibi yetişir. Tartişmalari sevmez. Bir de hemşerim olunca daha bir sevdim kendisini:kıskıs:
İyi ki varsın ve iyi ki bizimlesin kardeşlik:)
teşekkürler kardeşlik topragım benim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
[ENGİN];5454676' Alıntı:
teşekkürler NUR hangi konular mesela?

- - - Eklendi - - -

teşekkürler kardeşlik topragım benim :sarıl:
yazdığın mesaja kızmaktan kastım başka bir sebebi var :D [ symbian filan da değil ]
pm atar söylerim :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
[ENGİN];5454667' Alıntı:

deme öyle şımardım ve adını unuttum :bilmm:

Yılların diablos unun adı unutulur mu yahu? :)
Adım Ali ...

Abla engin abi o senin kızdığın simgeyi yaptı? :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
He tamam şimdi göründü . :D

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Yılların diablos unun adı unutulur mu yahu? :)
Adım Ali ...

Abla engin abi o senin kızdığın simgeyi yaptı? :)yaşlılık işte Ali kardeşim ne yapalım :ehe

yaşlılık işte Ali kardeşim ne yapalım idare et artık :ehe

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Engin abi estağfurullah ...
Olur böyle şeyler . :)

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Forumda tanıdığım ve samimi bulduğum ilk insanlardan Engin abim :) Hiçbir konuda kimseyle ne takıştığı ne bir kalp kırdığını görmedim,duymadım,bilmeyene anlatır anlamıyorsa sabırla tekrar tekrar anlatır,neşelidir,çok iyidir,şimdi bir de N9 u var çok çok daha iyi oldu :D Yüreği tertemiz güzel abim benim iyi ki varsın ve ben de iyiki seni ve sizleri tanıdım :)

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Forumda tanıdığım ve samimi bulduğum ilk insanlardan Engin abim :) Hiçbir konuda kimseyle ne takıştığı ne bir kalp kırdığını görmedim,duymadım,bilmeyene anlatır anlamıyorsa sabırla tekrar tekrar anlatır,neşelidir,çok iyidir,şimdi bir de N9 u var çok çok daha iyi oldu :D Yüreği tertemiz

güzel abim benim iyi ki varsın ve ben de iyiki seni ve sizleri tanıdım :)
sagolasın kardeşim düşüncelerin için iyiki varsınız hepiniz :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt