Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Furkan ne iştir anlayamadım yazacak birşey bulamıyorum.
codblackops2
Üye
ilk konustuğumuzda niye smiley koymuyo la mesajlarına dediğim ,hatta pm attığım fakat sonradan tanıdığımda smiley kullanmasına pekte gerek yok dediğim ,sıcakkanlı " smart ass " samimi bir dost ..
ilk konustuğumuzda niye smiley koymuyo la mesajlarına dediğim ,hatta pm attığım fakat sonradan tanıdığımda smiley kullanmasına pekte gerek yok dediğim ,sıcakkanlı " smart ass " samimi bir dost ..
ama şu bir gerçek forumun sevilen ve sayılan üyelerindensin.
Tuba.Erva
Üye
daha gökcenin konusuna yazarken sirasini bekleyemeyen sabirsiz hemsehrim
furkim sevdigim muhabbetimin oldugu bir kardesim.twitterimde facemde
burda heryerde gözümün önündesin.bi huzur ver ya.d
saka severim seni
daha gökcenin konusuna yazarken sirasini bekleyemeyen sabirsiz hemsehrim
furkim sevdigim muhabbetimin oldugu bir kardesim.twitterimde facemde
burda heryerde gözümün önündesin.bi huzur ver ya.d
saka severim seni
Furkan bence sen tam bir manyaksın yani öyle böyle değil
Severim kendisini fazlaca. Twitterda özellikle beni çıldırtıyordu bir ara. Yemek yememle kafayı bozmuş biri. Hatta attığı bir tweet vardı favorilerimde hahaha onu ortalığa saçmak istiyorum Furk
Oha La senin o "acıkınca haber ver, pisliğe dönüşecem" cümlesinin öncesini ve sonrasını okudum yeniden kahkaha attım
Furkan bence sen tam bir manyaksın yani öyle böyle değil
Severim kendisini fazlaca. Twitterda özellikle beni çıldırtıyordu bir ara. Yemek yememle kafayı bozmuş biri. Hatta attığı bir tweet vardı favorilerimde hahaha onu ortalığa saçmak istiyorum Furk
Oha La senin o "acıkınca haber ver, pisliğe dönüşecem" cümlesinin öncesini ve sonrasını okudum yeniden kahkaha attım
yalnız o sohbetinizi okudum da arkadaş bu neyin goygoyudur bi' anlam vermedim furkan karşim sen ne açıklamaya çalışıyon orda? birader ben pek bişey anlayamadım sıkıntı bendemi?
yalnız o sohbetinizi okudum da arkadaş bu neyin goygoyudur bi' anlam vermedim furkan karşim sen ne açıklamaya çalışıyon orda? birader ben pek bişey anlayamadım sıkıntı bendemi?