Toplanın Bir Şey Sorcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperen Şuayb

Üye
    Konu Sahibi
Toplanın Bir Şey Sorcam
Arkadaşlar Ben Bir Kızı Çok Seviyorum Ama Bunu Dile Getiremiyorum.Ne Yapcam Ben ?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
onun seni sevdiğini anlayana kadar dile getirme derim ben

Black-killing

Black-killing

Üye
O seni seviyor mu peki ?

jackalmami

jackalmami

Üye
Kağıda dök

Black-killing

Black-killing

Üye
O zaman ona sürpriz yap bence direk söyleme bence arkadaşın dediği gibi bi kağıda ismini yaz :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Kağıda yaz ona ver işte. Onu da mı yapamıyorsun ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Eğer yüz,yüze olduğun bir yerdeyse ilk arkadaşça yaklaş ama onun tavırlarını ölç,biç. Sonra zaten gersini bile sen getirirsin veya diğer türdeyse içten ol aslında bu her seferinde geçerlidir güzel olanıda budur.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
kızı bayılt sonra evin çatısına çıkart elini kolunu bağla sonra seni seviyorum diye bağır :D :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

çok duygusal somuru: boğazina biçakda dayasa dadindan yenmez :ehe

tabiii çatıda yaviz olcak :D :D :D :D rambo bıçağıyla :D benim olmazsan önce kendimi bıçaklarım sonra senii bıçaklarım dicek :D :D
ya benimsin yada kara toprağın ASD:AS:DA:SD:SD

- - - Eklendi - - -

Şaka biyana bak şöyle yap. Sinemaya gidin dönüşte sessiz bi sokağa girin sakin bi sokağa yani :D sonra kolundan tutup duvara sırtüstü yasla kızı daha sonra herşeyi anlat seni seviyorum de tülay nolur geri dön de :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
la git işte söyle ceren de ben seni çok seviyom de senin de bana karşı boş olmadığını hissettim de istersen bir ömür boyu çıkalım de

JAHAHAHAHAHHAHA

- - - Eklendi - - -

işte bunu geliştir güzel bi şekilde söyle

somurtukk

somurtukk

Üye
bence onunla konusmayacalıs ama öyle damdan dser gibi duygularını acma. arkadas olarak yaklas önce. nabzını ölc. eger sana karsı nun da içinde bişiler varsa bunu anlaman zor olmıcaktır :ok2:

- - - Eklendi - - -

aa bak onun da senı sevdığı kısmını görmedim. madem seni seviyor bundan eminsin git konus derım ben. baslangıcı sen yap ama yıne pat dıe yapma bu işi. acık romantizimm. kızlar gülleri cok sever kendımden biliyorum. :) Allah yardımcın olsun kardeşim :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
git bi havalı tüfek al. kızı eve çağır havalının namlusunu kendıne doğru tut benim olmazsan önce kendime sonra sana sıkarım de :D
ayhh canımm nolur yapmaaa tarzı konuşursa artık gerisi sana kalmış :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt