Iphone 4 mü galaxy ace 2 mi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 mü galaxy ace 2 mi :(
Ya ben tam diyorum ki tamam ace 2 alıcam, tv'de yada herhangi bir yerde ıphone görüyorum ve kafam yine karışıyor :( çok sinir olmaya ve acı çekmeye başladım artık. Ben
-müzi dinlemeyi
-oyun oynamayı
-internette dolasmayı severim.
root yáda jellbreak yapamam, telefonu aldığım gibi kullanırım. Ace 2 alırsam marka takıntım yuzunden ıphone hep aklımda kalıcak :( ama ıphone alırsam oda o paraya çok yetersiz ve kullanması zor ıtunes falan. Ne yapsam arkadaşlar ? Siparis verdigim yerde ace 2 yoksa alıyım mı ıphone 4 ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
neden root ya da jailbreak yapmazsın :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
Tabiki ip 4

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz gereksinimleriniz için yeterli olan Ace 2 bence

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İphone 4S olsa tamam al derdim ama 4 olunca inan hiç sıcak bakmıyorum..Çünkü 4S ile 4 arasında fark var..Bence Ace 2 al..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ayfon

dejavu178

dejavu178

Üye
jb yapamayacaksan ace2 al yapacak bişi yok.

zappinger

Üye
4 ile 4s i karistirmayin 4 yaramaz

zappinger

Üye
bide iphone 4 un fiyati var tabi. S2 ile ayni fiyat olmasi lazim

MrExpert

MrExpert

Üye
İkisi arasında iphone4 derim :)

emreilhans

emreilhans

Üye
Ne yani simdi bu adam ios 5.1.1 in stabilitesini birakip karma karisik ace 2 mi alacak? Yani simdi siz iphone 4 ile karsilastirinca ace 2 mi diyorsunuz? Sitede haline gulunecek cok adam var. Dostum iphone 4 al keyfine bak. Telefona muzik atmaktan kolay jailbreak yapmakta ;)

zappinger

Üye
o fiyata s2 var sorun fiyat performansta

amcalu1

amcalu1

Üye
Ne yani simdi bu adam ios 5.1.1 in stabilitesini birakip karma karisik ace 2 mi alacak? Yani simdi siz iphone 4 ile karsilastirinca ace 2 mi diyorsunuz? Sitede haline gulunecek cok adam var. Dostum iphone 4 al keyfine bak. Telefona muzik atmaktan kolay jailbreak yapmakta ;)

1. Yorumlara bakarsan ace2 öneren kimsenin olmadığını gorursun
2. Adam root veya jb yapmam demiş o yüzden Ace 2 önerilse bile hata edilmemiş olur jb siz iphone müzik çalar ve kameradan başka birşey değil

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
root yada jellbreak nasil yapilir bilmiyorum cunku! Neyse ace 2 diyorum yine

- - - Eklendi - - -

o fiyata s2 var sorun fiyat performansta

evet oda var haklisin. Bu arada adam diye bahsetmeseniz diyorum ?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Pardon bağyan ben diğerleri adına özür dilemek istiyorum :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Bağyan arkadaşım sen ip4 al bana dua etmezsen adam değilim bana bi güven sakın ace2 alma opişman olursun androidden sana tavsiyem ip4

mega2

mega2

Üye
Iphone 4 1300tl civarlarında, ace 2 bundan daha ucuz, 1300tl civarında para verebileceksen, neden ace 2 seciyorsun ki, galaxy s2 al isteklerini fazlazıyla karşılar, illaha ikisi arasında kaldıysan ace 2 iphoneyi boşver

amcalu1

amcalu1

Üye
Affedersiniz bağyan iphone 4 zaten 1400 civarındadir tahminen hepsiburada da galaxy s2 1299 tl gs2 her türlü daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...