Eveeet. Vuralım nostaljinin beline beline (Neden bel ?) :eller:
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Eveeet. Vuralım nostaljinin beline beline (Neden bel ?) Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Eveeet. Vuralım nostaljinin beline beline (Neden bel ?) Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: diğer konudan bu konuya geçişlerde aksama oldu millet kayboldu Genişletmek için tıkla ... Diyosun
codblackops2' Alıntı: diğer konudan bu konuya geçişlerde aksama oldu millet kayboldu Genişletmek için tıkla ... Diyosun
x-scarface Üye mami gözünü sevem o nasıl espiri la tabelalı sopa - - - Eklendi - - - nasıl mesaj kastıysan benden sonra yarbay oldun benden önce atlayacan la askerde rahat edersin artık albay
mami gözünü sevem o nasıl espiri la tabelalı sopa - - - Eklendi - - - nasıl mesaj kastıysan benden sonra yarbay oldun benden önce atlayacan la askerde rahat edersin artık albay
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap DreaMagiC' Alıntı: Konuya geri dönün millet bura iptal bu gece o kadar Murat Abim öyle istedi Genişletmek için tıkla ... aman reis öyle deme. sonra yanlış anlaşılabilir ben orada kalacağım dedim. isteyen istediği yerde yazar. isteyen Gönül Yazar
DreaMagiC' Alıntı: Konuya geri dönün millet bura iptal bu gece o kadar Murat Abim öyle istedi Genişletmek için tıkla ... aman reis öyle deme. sonra yanlış anlaşılabilir ben orada kalacağım dedim. isteyen istediği yerde yazar. isteyen Gönül Yazar
OttomaN TigeR Üye buradamısın yahu - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: test sa sa bir iki sa Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Orhan. Nasılsın hoşgeldin
buradamısın yahu - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: test sa sa bir iki sa Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Orhan. Nasılsın hoşgeldin
otostopçu Üye OttomaN TigeR' Alıntı: buradamısın yahu - - - Eklendi - - - aleyküm selam Orhan. Nasılsın hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen nasılsın iyimisin
OttomaN TigeR' Alıntı: buradamısın yahu - - - Eklendi - - - aleyküm selam Orhan. Nasılsın hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... iyilik abim sen nasılsın iyimisin
OttomaN TigeR Üye otostopçu' Alıntı: iyilik abim sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim Orhan... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Metin... büyük buluşma konusundayız bugün.
otostopçu' Alıntı: iyilik abim sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim Orhan... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Metin... büyük buluşma konusundayız bugün.