Jelly Bean Hataları ( Günceldir )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunusgrafix

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Bean Hataları ( Günceldir )
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Samsung jelly bean Güncellemesi olan Android 4.1.1 yayınlamış oldu vede
İmei numara sırasina gorede dağıtımına başlandı...
Vede söyle baktigimiz baya bir sorunlarla ortaya ciktigini gormekdeyiz...
Başlıca hatalar
Rehberde donmalar basliyor...
Menuler arasi gecisler berbat.. derecede takiliyor
Uygulamalardaki donmalar basliyor
Ekran kilidini acinca takilmalar oluyor
RAM 800 MB cikarilmis ama telefon asiri derecede ram kullaniyor
Şarj deseniz çok kotu neredeyse yari yari fark var her turlu denedim gozledim sarjini ama inanilmaz derecede sömuruyor sarjini...
Wireless kopuo duruyor...
Ekran klavyelerinde harflerde takılmalar oluyor....
Pil gostergesine baktigimizda Sesli Aramalarin cok sarj kullandigini gozlemledim vede bir cok hata....

KISACASI ICS KRALMIS BANA GORE JELLY BEAN SINIFDA KALDI..
sizlerde sorunlarini yazarak buraya ortak cozumler bulmaya calisalim dostlar saygilar

Dostnametr

Üye
Hiçbiri bende yok.
Pac-man rom.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
xperia neo v için yüklenirmi sizce arkadaşlar.

PriZm

PriZm

Üye
Hiçbir sorun yok.işler tıkırında :) (Cyanogen Mod 10)

Dostnametr

Üye
xperia neo v için yüklenirmi sizce arkadaşlar.

Neo V için piyasadaki tüm romları denedim ve Pac-man Rom gerçekten mükemmel tavsiye ederim.

Kurulum için forumda bilgi mevcut ancak takıldığın yerde sorabilirsin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Adaşım moderatör kardeş aynen dediğin gibi jellybean aslında çok güzel bir rom fakat arkadaşım konuda dediğin gibi söylediklerin çok küçük hatalar bu küçük hatalarıda cynogenmod ekibi düzeltince tadından yenmeyen jellybon fasulye oluyor ve korkmadan sevinerek cm 10 kullandığını söylüyorsun :D .ek olarak android 4.0 aşamasında ikende çok hataları vardı4.0.4te hata yok denecek kadar giderildi ve s3 kullanıcıları jbyi çok sevmiş telefonunun şarj seviyesi felan artmış kasmalar telefonundan nedenlide olabilir ama bu hataların 4.1.2 veya 4.1.3 te düzeltiliceğini umuyoruz bu arada menü geçişlerindeki kasmalardan kurtulmak için apex veya nova launcher kullanabilirsiniz

tycoon_gs

Üye
o saydigin hatalarin hicbiri yok bende. sorun sende gibi gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

yunusgrafix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bakın Benım demek istediğim orjinal Rom Samsung'un gönderdiği demek istedim tabiki custom romlar düzeltilmiştir ona bişi diyemem ama ki samsungun göndermiş oldugu jelly beanın son kullanma tarihi geçmiş belli :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Ram ve Şarj Haricinde bende de sorun yok şarj'da aslında çok anormal değil ICS'de sadece biraz daha iyi gidiyordu,Ram'e gelirsek Ram'in ilk defa 700 lere çıktığına kendi gözlerimle şahit oldum :evet:

saruman_me

saruman_me

Üye
takılmalar ve wifi soununu bend eyaşadım zaten şarz sounu tüm gs3 kulanıcılaında var şu an dönebilsem kesinlikle ics e dönerim günceledikten sonra performansını resmen dağıttı şu imei gitme korkusunu yaşamazsam custom yüklücem de tlf pert olur ondan kokuyorum..:/

SilentOne

SilentOne

Üye
Ram ve Şarj Haricinde bende de sorun yok şarj'da aslında çok anormal değil ICS'de sadece biraz daha iyi gidiyordu,Ram'e gelirsek Ram'in ilk defa 700 lere çıktığına kendi gözlerimle şahit oldum :evet:
sen 700 diyon bn stock rom la 820 yi gordum ama yınede kasma yoktu lmk sağolsun

enterneoll

enterneoll

Üye
Ram sorununa açıklık getirelim ram'i telefon o an açık olan uygulamaya yöneltir yani siz menüdesiniz 650 mb ram kullanılmış ama internet açıcaksınız 200 mb ram kaplıyor android kendini ona göre ayarlıyarak ramde yer açıyor ve interneti sorunsuzca açıyor ram hiç bir zaman sorun olmaz.

Türe

Türe

Üye
Ram de yer istiyorsaniz kendinize sanal ram alani acin(swap) oyunlarda sikintiniz olmaz :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Not2 de ben hicbirini yasamadim :) 1 gb bos ram gordum max.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Güncelleme çıksa da kursak.

yunusgrafix

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaslar sorunsuz rom kurmak gerekirse hangisini onerirsiniz ben halen sorun yasiyorum Sarj inanilma z derecede berbat dostlar ya ics sarjim kokluyordu sanki hic bitmicek gibiydi 2 gun gordugunu biliyordum ics de ya ama jelly beande 1 gunu gorsem sukredicemki sadece 12 saat gunde 3 kere sarj bagliyorum ics de ayni kullanimda 2 gun goruyordum ya KONU GUNCELDIR ARKADASLAR

- - - Eklendi - - -

Ram sorununa açıklık getirelim ram'i telefon o an açık olan uygulamaya yöneltir yani siz menüdesiniz 650 mb ram kullanılmış ama internet açıcaksınız 200 mb ram kaplıyor android kendini ona göre ayarlıyarak ramde yer açıyor ve interneti sorunsuzca açıyor ram hiç bir zaman sorun olmaz.

Haklisinda ics de 400 den yukari cikmazdi ya napabiliriz peki veya ben napabilirim orjinal samsung romu tirt

PriZm

PriZm

Üye
Ciddi performans artışı sağlıyor mu?

Eğer class 6 dan daha düşük bir kart kullanıyorsan performans artışı yerine düşüş olur.
ayrıca swap kullanırken işlemciye en az 200 mhz overclock yapılması iyi olur.yoksa işlemci darboğaz yapıyor ve hafıza kartına yazma yaparken önplandaki uygulamanın performansı düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt