yunusgrafix
Üye
Jelly Bean Hataları ( Günceldir )
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Samsung jelly bean Güncellemesi olan Android 4.1.1 yayınlamış oldu vede
İmei numara sırasina gorede dağıtımına başlandı...
Vede söyle baktigimiz baya bir sorunlarla ortaya ciktigini gormekdeyiz...
Başlıca hatalar
Rehberde donmalar basliyor...
Menuler arasi gecisler berbat.. derecede takiliyor
Uygulamalardaki donmalar basliyor
Ekran kilidini acinca takilmalar oluyor
RAM 800 MB cikarilmis ama telefon asiri derecede ram kullaniyor
Şarj deseniz çok kotu neredeyse yari yari fark var her turlu denedim gozledim sarjini ama inanilmaz derecede sömuruyor sarjini...
Wireless kopuo duruyor...
Ekran klavyelerinde harflerde takılmalar oluyor....
Pil gostergesine baktigimizda Sesli Aramalarin cok sarj kullandigini gozlemledim vede bir cok hata....
KISACASI ICS KRALMIS BANA GORE JELLY BEAN SINIFDA KALDI..
sizlerde sorunlarini yazarak buraya ortak cozumler bulmaya calisalim dostlar saygilar
İmei numara sırasina gorede dağıtımına başlandı...
Vede söyle baktigimiz baya bir sorunlarla ortaya ciktigini gormekdeyiz...
Başlıca hatalar
Rehberde donmalar basliyor...
Menuler arasi gecisler berbat.. derecede takiliyor
Uygulamalardaki donmalar basliyor
Ekran kilidini acinca takilmalar oluyor
RAM 800 MB cikarilmis ama telefon asiri derecede ram kullaniyor
Şarj deseniz çok kotu neredeyse yari yari fark var her turlu denedim gozledim sarjini ama inanilmaz derecede sömuruyor sarjini...
Wireless kopuo duruyor...
Ekran klavyelerinde harflerde takılmalar oluyor....
Pil gostergesine baktigimizda Sesli Aramalarin cok sarj kullandigini gozlemledim vede bir cok hata....
KISACASI ICS KRALMIS BANA GORE JELLY BEAN SINIFDA KALDI..
sizlerde sorunlarini yazarak buraya ortak cozumler bulmaya calisalim dostlar saygilar
(Cyanogen Mod 10)
.ek olarak android 4.0 aşamasında ikende çok hataları vardı4.0.4te hata yok denecek kadar giderildi ve s3 kullanıcıları jbyi çok sevmiş telefonunun şarj seviyesi felan artmış kasmalar telefonundan nedenlide olabilir ama bu hataların 4.1.2 veya 4.1.3 te düzeltiliceğini umuyoruz bu arada menü geçişlerindeki kasmalardan kurtulmak için apex veya nova launcher kullanabilirsiniz