iphone 3gs ekran donması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saribayram

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs ekran donması
merhabalar iphone 3gs 16 gb telefonumda ios 5.1.1 versiyon yüklü telefonun bazı zamanlarda ekranı tamamen donuyor aryan kişilere bile cevap veremiyorum.Üst tuş ve home tuşları aktif ancak bu iki tuşu basılı tutup reset atınca telefon kendine geliyor bazen oda fayda etmiyor bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

delta4598

delta4598

Üye
sürümünü deiştir Whited00r 5.2.1 i yükle eqer cok istiosan 5 sürümünü ama en iyisi 4.1 düzelir

zaza

zaza

Üye
Arama esnasındamı oluyor? şeriti çekmeye çalışıyon ufacık hareket ediyor ama yerinde kalıyor ve cevap veremiyorsun dimi! Eğer öyle ise ve jailbreak'te varsa cydia'dan Ezdecline yükle şerit çekme derdinden kurtulursun. Yok öyle değilse restore şart yazılım kaynaklı olabilir.

azrock

azrock

Üye
sürümünü deiştir Whited00r 5.2.1 i yükle eqer cok istiosan 5 sürümünü ama en iyisi 4.1 düzelir

Adamın belki SHSH'si yok neden 4.1'e indirsin?

Ayrıca 3GS, 5.1.1'de düzgün çalışabiliyor ufacık takılmaları da olsa. Neden Whited00r yüklesin?

Ve bana göre en önemlisi neden "q" kullanıyorsun dostum? Lütfen Türkçe konuşuyorsak, Türkçe yazalım.:nono:

zaza

zaza

Üye

Adamın belki SHSH'si yok neden 4.1'e indirsin?

Ayrıca 3GS, 5.1.1'de düzgün çalışabiliyor ufacık takılmaları da olsa. Neden Whited00r yüklesin?

Ve bana göre en önemlisi neden "q" kullanıyorsun dostum? Lütfen Türkçe konuşuyorsak, Türkçe yazalım.:nono:

3Gs cihazlar için 4.1'e shsh kaydı olmaksızın geçiş var diyenler oldu. Belki o yüzden demiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt