'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))
Önce benden biraz bilgi sonra sizlerden :)

İlk Nickim RUMMAN idi sonra Nur olarak tanındığım için Nur olarak değiştirdim çünkü RUMMAN isim olarak çağrıştırmadı maxi ailesine ve çok sevdiğim bir isim buldum Nur onu seçtim bu şekilde de iki nick gibi oldu bu durumdan sıkıldığım için de arkadaşlarıma açıklama yaptım ve sonrada Nicki değiştirdim...

Profil bilgilerimde yazdığı için diğer bilgileri yazmıyorum :) [yaş - memleket doğrudur]
Forum içinde genelde bu :op::sarıl: :kro2::yavrum:
:bleh: smileylerin bana kullanılmasını sevmediğimi bilirsiniz :)

Başkaaa bazen bir şeyler karalamayı seviyorum şiir derseniz şiir demezseniz şiir gibi bazı dizeler gönlümden geldiğince işte :)

Teknolojiyi seviyorum kullanabildiğim kadar kullanıyorum hiç pc bilgim yokken uzman yaptınız beni burada dermişim :) [daha uzman olmadığımı da belirteyim ]
Her konuda bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim...Hakları ödenmez...

Evet sigara düşmanıyım hep dile getirim...
sigara sağlığa zararlı arkadaşlar :D

Her konuya mesaj yazmayı sevmem :) Her muhabbete katılmam ama iyi bir okuyucuyumdur en uzun yazıları bile sıkılmadan okurum :) Anlattığınız bir şeyi yada yaşadığım bir olayı kolay kolay unutmam :) aylar geçse sorarsanız anlatırım unutsam bile siz biraz bişey derseniz hemen hatırlarım böyle de bir huyum var biraz da İnatçıyım :kıskıs:

Sanırım yeterli diye düşünüyorum :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: -efşan, x-scarface, Amaru Shady ve 2 diğerleri

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Tanıdığıma memnun oldum abla :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İlk yorum benden olsun aslında seni anlatmaya kalksam yazana kadar bırak ilk yorumu 2. sayfaya kadar gider :) neyse gelelim sadede birçoğumuzun ablasısın evet pek yorumlarını göremiyoruz varlığını hissettirmiyorsun fazla ama yanımızda olduğunu biliyoruz konuşmuştuk birçoğumuzun ablası saygı duyulacak birisin ablam gibi severim :)

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oldukça mütevazi ve alçak gönüllü bir kardeşimsin NUR :D

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
forumun ağır ablası yani bende bıraktığı imajı bu :) yeni yeni tanıyorum kendisini böyle kibar halleri falan :D eskilerle muhabbette görürüm genelde onu, bir aralar moderatördü :hmmm neyse ablamızdır saygı duyarım kendisine...

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ismini öğrenene kadar canım çıkmıştı :ehe
Tekrar memnun oldum :D
Konuyu sonra dağıtırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Tuba
otostopçu

otostopçu

Üye
this is aplaaa :bud:

gerek varmı yazmaya ablam :sirit:
herkezin yorumu aynı ablaların ablası

tema prensesi :haha: ( 1 numara )

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Çok muhabbetim olmasada forumun mütevazi ablalarından biri olarak gördüğüm kişi :D

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdığıma memnun oldum abla :)

:)
İlk yorum benden olsun aslında seni anlatmaya kalksam yazana kadar bırak ilk yorumu 2. sayfaya kadar gider :) neyse gelelim sadede birçoğumuzun ablasısın evet pek yorumlarını göremiyoruz varlığını hissettirmiyorsun fazla ama yanımızda olduğunu biliyoruz konuşmuştuk birçoğumuzun ablası saygı duyulacak birisin ablam gibi severim :)
teşekkür ederim güzel yorumun için :) Sevildiğimden daha fazla sever ve değer veririm insanlara :)

[ENGİN];5445714' Alıntı:
oldukça mütevazi ve alçak gönüllü bir kardeşimsin NUR :D
Teşekkürler :)

forumun ağır ablası yani bende bıraktığı imajı bu :) yeni yeni tanıyorum kendisini böyle kibar halleri falan :D eskilerle muhabbette görürüm genelde onu, bir aralar moderatördü :hmmm neyse ablamızdır saygı duyarım kendisine...
Yeniler ile de muhabbet ederim sadece konuları seçiyorum o yüzden kaynaklanıyor bu durum :)
ismini öğrenene kadar canım çıkmıştı :ehe
Tekrar memnun oldum :D
Konuyu sonra dağıtırım :ehe
tamam sonra dağıt :)

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Forumdaki ilk ve tek ablamsın :) Symbian bölümünde çok desteğini yardımını gördüm,bir sıkıntı olduğunda Nur hanım gelir müdahale eder diyorduk hep,o symbian ortamını özlemedim desem yalan olur :( Seviliyorsun abla daha da önemlisi sayılıyorsun :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
this is aplaaa :bud:

gerek varmı yazmaya ablam :sirit:
herkezin yorumu aynı ablaların ablası

tema prensesi :haha: ( 1 numara )
Teşekkür ederim Orhan:)
tema prensesi sağol yorumun için :D

Çok muhabbetim olmasada forumun mütevazi ablalarından biri olarak gördüğüm kişi :D

Aynen fazla muhabbetimiz olmadı ancak normal bu durum ortak konulara denk gelmemişizdir :) Teşekkürler yorum için :)

otostopçu

otostopçu

Üye
;) :kizdirmadanop:[/FONT

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldu Orhan :hmmm

Forumdaki ilk ve tek ablamsın :) Symbian bölümünde çok desteğini yardımını gördüm,bir sıkıntı olduğunda Nur hanım gelir müdahale eder diyorduk hep,o symbian ortamını özlemedim desem yalan olur :( Seviliyorsun abla daha da önemlisi sayılıyorsun :)

forumda başka ablalar da var ama sen symbianda aktifsin ya beni tanıdım ablam :) teşekkür ederim sende/sizlerde seviliyorsunuz...
benim içinde forumda tanıdığım her bir kişinin manevi değeri ve sevgisi var :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tartışmasız iyi birisi.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ne oldu Orhan :hmmm

forumda başka ablalar da var ama sen symbianda aktifsin ya beni tanıdım ablam :) teşekkür ederim sende/sizlerde seviliyorsunuz...
benim içinde forumda tanıdığım her bir kişinin manevi değeri ve sevgisi var :)

Allah razı olsun abla :) Ama bizden geçti artık symbian işleri :) Ben artık MeeGo,Android,Windows Phone çoklu devam ediyorum yoluma :kıskıs: Henüz windows phone cihazım yok ama yakında onada vericez bi ayar :ehe

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
evde bi sessizlik oluştı hmmm yazasım geldi :ehe

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Abla çok gizemli birisi gibi geliyorsun bana. Iyi birisi olduğuna şüphem yok kendini tanıttığın kadarıyla ciddi birisin sanırım. Ayrıca o smileyleri sevmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok kullanırım : sarıl : bunu.

• Beğen

Üst Alt