Tuba
Üye
'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))
Önce benden biraz bilgi sonra sizlerden
İlk Nickim RUMMAN idi sonra Nur olarak tanındığım için Nur olarak değiştirdim çünkü RUMMAN isim olarak çağrıştırmadı maxi ailesine ve çok sevdiğim bir isim buldum Nur onu seçtim bu şekilde de iki nick gibi oldu bu durumdan sıkıldığım için de arkadaşlarıma açıklama yaptım ve sonrada Nicki değiştirdim...
Profil bilgilerimde yazdığı için diğer bilgileri yazmıyorum
[yaş - memleket doğrudur]
Forum içinde genelde bu

smileylerin bana kullanılmasını sevmediğimi bilirsiniz 
Başkaaa bazen bir şeyler karalamayı seviyorum şiir derseniz şiir demezseniz şiir gibi bazı dizeler gönlümden geldiğince işte
Teknolojiyi seviyorum kullanabildiğim kadar kullanıyorum hiç pc bilgim yokken uzman yaptınız beni burada dermişim
[daha uzman olmadığımı da belirteyim ]
Her konuda bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim...Hakları ödenmez...
Evet sigara düşmanıyım hep dile getirim...sigara sağlığa zararlı arkadaşlar
Her konuya mesaj yazmayı sevmem
Her muhabbete katılmam ama iyi bir okuyucuyumdur en uzun yazıları bile sıkılmadan okurum
Anlattığınız bir şeyi yada yaşadığım bir olayı kolay kolay unutmam
aylar geçse sorarsanız anlatırım unutsam bile siz biraz bişey derseniz hemen hatırlarım böyle de bir huyum var biraz da İnatçıyım 
Sanırım yeterli diye düşünüyorum
İlk Nickim RUMMAN idi sonra Nur olarak tanındığım için Nur olarak değiştirdim çünkü RUMMAN isim olarak çağrıştırmadı maxi ailesine ve çok sevdiğim bir isim buldum Nur onu seçtim bu şekilde de iki nick gibi oldu bu durumdan sıkıldığım için de arkadaşlarıma açıklama yaptım ve sonrada Nicki değiştirdim...
Profil bilgilerimde yazdığı için diğer bilgileri yazmıyorum
[yaş - memleket doğrudur]Forum içinde genelde bu

smileylerin bana kullanılmasını sevmediğimi bilirsiniz 
Başkaaa bazen bir şeyler karalamayı seviyorum şiir derseniz şiir demezseniz şiir gibi bazı dizeler gönlümden geldiğince işte

Teknolojiyi seviyorum kullanabildiğim kadar kullanıyorum hiç pc bilgim yokken uzman yaptınız beni burada dermişim
[daha uzman olmadığımı da belirteyim ]Her konuda bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim...Hakları ödenmez...
Evet sigara düşmanıyım hep dile getirim...sigara sağlığa zararlı arkadaşlar

Her konuya mesaj yazmayı sevmem
Her muhabbete katılmam ama iyi bir okuyucuyumdur en uzun yazıları bile sıkılmadan okurum
Anlattığınız bir şeyi yada yaşadığım bir olayı kolay kolay unutmam
aylar geçse sorarsanız anlatırım unutsam bile siz biraz bişey derseniz hemen hatırlarım böyle de bir huyum var biraz da İnatçıyım 
Sanırım yeterli diye düşünüyorum

neyse ablamızdır saygı duyarım kendisine...

( 1 numara )
Seviliyorsun abla daha da önemlisi sayılıyorsun