Notebook mu tablet mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
şuan babamı 1600 civarına ikna ettimde karneye göre değişir kötü olursa hiç bile almayabilir ama siz 1500 civarından takılın

- - - Eklendi - - -

Burdakilerin hepsi çok hoşuma gitti

1500 lira civarında ssd olan laptoplara baktım fakat çoğunda i3 işlemci var birde çoğu gt620m kullanıyor vasat bir oyun performansı verir yani bu durumda ipad daha mantıklı duruyor.
Ama herşey anında açılsın demezsen o fiyata güçlü laptoplar var :D

• Beğen
Tepkiler: zappinger

zappinger

Üye
    Konu Sahibi

1500 lira civarında ssd olan laptoplara baktım fakat çoğunda i3 işlemci var birde çoğu gt620m kullanıyor vasat bir oyun performansı verir yani bu durumda ipad daha mantıklı duruyor.
Ama herşey anında açılsın demezsen o fiyata güçlü laptoplar var :D
anında açılsından kastım yarım saat beklemesin yani :D o konu okadar önemli değil ama arkadaşlarda skypeda çok konuşuruz kamerası iyi olsun oyunlarda sıkıntı çıkarmasın,bide bacaklarımı yakmasın yeter yani

- - - Eklendi - - -

bide şimdi 2bin lşra olan laptoplar atıyorum 4 ayda ne kadar ucuzlar

- - - Eklendi - - -

yanlız pc de ki nvidia tegra3 gibi filan olmasında çok arada kaldım amd nvidia intel

erko merko

erko merko

Üye
anında açılsından kastım yarım saat beklemesin yani :D o konu okadar önemli değil ama arkadaşlarda skypeda çok konuşuruz kamerası iyi olsun oyunlarda sıkıntı çıkarmasın,bide bacaklarımı yakmasın yeter yani

- - - Eklendi - - -

bide şimdi 2bin lşra olan laptoplar atıyorum 4 ayda ne kadar ucuzlar

Bu laptop oyun konusunda gayet iyi fakat ısınma konusunda nasıldır bilemem

Yaklaşık 150 lira ucuzlar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: zappinger

zappinger

Üye
    Konu Sahibi

Bu laptop oyun konusunda gayet iyi fakat ısınma konusunda nasıldır bilemem

tamam kardeş çok saol buna pazar günü media marktta filan bakıcam

Yaklaşık 150 lira ucuzlar sanırım.

- - - Eklendi - - -

amd mi nvidia mı? bu arada samsung laptop sektörünüde eline geçirmiş ha her segmentte en uygun fiyat

erko merko

erko merko

Üye

- - - Eklendi - - -

amd mi nvidia mı? bu arada samsung laptop sektörünüde eline geçirmiş ha her segmentte en uygun fiyat

Ben amd derim. Samsung'unda güzel laptopları var onlarada bak derim ama laptop alırken kesinlikle ekran kartı gt630m ve 7670m'den daha düşük olmasın.

zappinger

Üye
    Konu Sahibi

Ben amd derim. Samsung'unda güzel laptopları var onlarada bak derim ama laptop alırken kesinlikle ekran kartı gt630m ve 7670m'den daha düşük olmasın.
256mb geforce gta4 oynatıyo kafam çok karışık çok. 2gb amd beni ne kadar götürür acaba

erko merko

erko merko

Üye
256mb geforce gta4 oynatıyo kafam çok karışık çok. 2gb amd beni ne kadar götürür acaba

Kartın rami önemli değil önemli olan gpu performansı ve hd 7670m oldukça iyi bir karttır laptop için.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yeni Ipad'e Bak ..

acuxx

acuxx

Üye
amd oyun acısından intelden çok daha iyidir
Bide ati olursa e.kartı tadından yenmez

ANIL

ANIL

Admin

Kartın rami önemli değil önemli olan gpu performansı ve hd 7670m oldukça iyi bir karttır laptop için.

Aynen katılıyorum şuan bir laptop alacaksan en az 630M ve ya 7670M olmalıdır. İkisi arasında 7670M daha iyidir. Bazı oyunlarda ayarları düşürürek oynayabilirsin. :oke:

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
beyler ipad retina diye bişey çıkmış türkiyede var mı acaba ipad4 yani

0MG90

0MG90

Üye
Bence Note 10.1 aldır bana göre daha iyi iPad'den.

mrt-06

mrt-06

Üye
tablet ve notebook ve netbook kullanıcısıyım eğer oyun içinse tablet veya notebook(notebook oyunları daha iyidir tablette kuş iyi vurulur) netbookta internet ve her an yanında taşıyabileceğin bi dost olur. ama diyosan illa tablet alcam ozaman ipad al android dandik ipadın işletim sistemi daha iyi.

ugur1000

ugur1000

Üye
bence tablet alcaksan ipad alma derim bildiğim kadarıyla bedava oyun yuklemen icin jailbreak yapman gerekiyo jailbreak da riskli galaxy note 10.1 al memnun kalırsın

- - - Eklendi - - -

bence tablet alcaksan ipad alma derim bildiğim kadarıyla bedava oyun yuklemen icin jailbreak yapman gerekiyo jailbreak da riskli galaxy note 10.1 al memnun kalırsın

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi geri dönüş yapamayacağı için :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt