Notebook mu tablet mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
Notebook mu tablet mi?
Beyler karne zamani babam yeni bir bilgisayar veya tablet almaya soz verdi. Benim aklim cok karisik laptop mu tablet mi? Tablet uyduruk bisey degil new ipad note10.1 gibi cihazlar olucak sizce ne yapmaliyim

anılbaran

anılbaran

Üye
Tavsiyem ipad al derim

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
16gb ipad yeter mi acaba

aleranol

aleranol

Üye
valla sen tartışmalarda herşeyi biliyorsun. bence sen de benim gibi not2 al. 10.1den daha iyi.

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
İnc olarak kac oluyo bunlar ? Ne kadar buyuk okadar iyi

bolamanle

Üye
Laptop al

Kerim.

Kerim.

Üye
Tableti olan biri olarak soyluyorum asla bilgisyarin yerini tutmaz.tablet guzel ama laptop almani tavsiye ederim;)

codblackops2

codblackops2

Üye
karne zamanı açsaydın konuyu

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avcitalip

avcitalip

Üye
konu yeri yanlış sanki :hmmm

Laptop al bence,bilgisayar yine bilgisayardır mesela s3'ümün donanımı bilgisayarımın donanımından iyi olduğu halde ben halen daha bilgisayarı kullanıyorum :evet:

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
2bin liralık laptoplar nasıl oluyoda takılıyo ya daha mağzadaki laptoplar tablet kadar seri değil :D galaxy de bi tıklıyom tak diye açılıyo ipadde aynı windows 8 de düzelir mi acaba ?

- - - Eklendi - - -

bide yeni quad core lar mı öyle bişey gelicekmiş hiç kullanan oldu mu

avcitalip

avcitalip

Üye
2bin liralık laptoplar nasıl oluyoda takılıyo ya daha mağzadaki laptoplar tablet kadar seri değil :D galaxy de bi tıklıyom tak diye açılıyo ipadde aynı windows 8 de düzelir mi acaba ?

- - - Eklendi - - -

bide yeni quad core lar mı öyle bişey gelicekmiş hiç kullanan oldu mu

internet deneyimi pc'deki gibi olmuyor tabi bu benim görüşüm :evet:

.Murat.

.Murat.

Üye
sen laptop al 1400 lira verdim tablet aldım bilgisayar kadar kullanışlı olmuyor

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran laptoplar var mı

Türe

Türe

Üye
iPad :ok2:

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 olmuş yeni laptopların hepsi ve bu hiç hoşuma gitmedi 1500-2000 arası samsung laptoplar buldum çok şekiller ama bi sorum olucak amd mi nvidia mı

- - - Eklendi - - -

ben şimdi aldığım zaman gta 5 en son çıkan call of u filan rahatlıkla oynayım bu açmıyo

- - - Eklendi - - -

ekran kartı olarak nvidia mi amd mi intel mi

erko merko

erko merko

Üye
Laptopta veya pc'de birşeye tıkladığın gibi açılmasını istiyorsan ssd almalısın vede işlemcinde iyi olmalı. Ben laptop al derim bütçe belirtirsen tavsiyede bulunurum.

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
şuan babamı 1600 civarına ikna ettimde karneye göre değişir kötü olursa hiç bile almayabilir ama siz 1500 civarından takılın

- - - Eklendi - - -

Burdakilerin hepsi çok hoşuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt