Windows 8 yüklicem fakat Sorularım var Anlayan bi Yardımcı Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 yüklicem fakat Sorularım var Anlayan bi Yardımcı Olsun
arkadaşlar konumu yanlış yeremi açtım bilmiyorum fakat ben leptopuma win 8 yüklicem fakat leptobumun one rescue system özelligi var işletim sistemi win 7 home premium ben windows 8 i netten indirdim şimdi bunu yükledigimde geri yükleme özelligini kullanabilmem için ne yapmalıyım windows 8 i begenmedigim taktirde kendinen lisanslı win 7 sine dönmem için ne yapmam gerekir yani win 8 yükledigimde geri yükleme özelligini kullana bilmem için ne yapmalıyım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşlar konumu yanlış yeremi açtım bilmiyorum fakat ben leptopuma win 8 yüklicem fakat leptobumun one rescue system özelligi var işletim sistemi win 7 home premium ben windows 8 i netten indirdim şimdi bunu yükledigimde geri yükleme özelligini kullanabilmem için ne yapmalıyım windows 8 i begenmedigim taktirde kendinen lisanslı win 7 sine dönmem için ne yapmam gerekir yani win 8 yükledigimde geri yükleme özelligini kullana bilmem için ne yapmalıyım

Recovery Dvd'si varmı ?.Eğer diğer partion'da ise yine ordan yüklersin yok tek bölüm ise; bilgileriniz gider dikkatli olun

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

Recovery Dvd'si varmı ?.Eğer diğer partion'da ise yine ordan yüklersin yok tek bölüm ise; bilgileriniz gider dikkatli olun

yok dvd felan yok sadece tek tuşla ilk günkü güne çevriliyor sonradan bu özellik olması için dvdsi olması lazımda o yok işte o olamadan kendi lisanslı windows 7 sini tekrar kurama şansım yok mu yani ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yok dvd felan yok sadece tek tuşla ilk günkü güne çevriliyor sonradan bu özellik olması için dvdsi olması lazımda o yok işte o olamadan kendi lisanslı windows 7 sini tekrar kurama şansım yok mu yani ?

Olması lazımda neyse . disk iki bölümmü tekmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Diğer D olan bölüme yükleyebilirsin tabiki ancak dosyalarım var risk etmiyecem.Sadece merak ediyorum (ki bana kalırsa hiç merak edilecek sistem değil :D) Virtualbox indir rahat rahat pcne kur sonrada kurulumu sanal yap herşeyini kullanabilirsin.Eminim eski sistemini bozmadığına dua edersin.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
yani ben windows 8 kurdugumda leptoptaki orjinal windows 7 me dönmemin başka yolu yokmu yani normal c ye kursam windows 8 i ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yani ben windows 8 kurdugumda leptoptaki orjinal windows 7 me dönmemin başka yolu yokmu yani normal c ye kursam windows 8 i ..

Risk etmemekte fayda var sadece daha bir çok yolu var dvd yok dediniz.C bölümünün kopyasınıda bir diğer bölüme acronis ile alıp istediğinizi yükleyin C bölümüne memnun kalmadığınızda tekrardan orjianl şekilde ordan yüklerseniz.Acronis kullanımı hakkında nette kısa bir arama ile kolayca ulaşabilirsiniz ;)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

Risk etmemekte fayda var sadece daha bir çok yolu var dvd yok dediniz.C bölümünün kopyasınıda bir diğer bölüme acronis ile alıp istediğinizi yükleyin C bölümüne memnun kalmadığınızda tekrardan orjianl şekilde ordan yüklerseniz.Acronis kullanımı hakkında nette kısa bir arama ile kolayca ulaşabilirsiniz ;)

peki sizin team w den baglanıp c yi nasıl olacaksa cd ye mi atılacaksa atsanız veya o acronis işi nasıl oluyorsa tabi müsaitsenz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
peki sizin team w den baglanıp c yi nasıl olacaksa cd ye mi atılacaksa atsanız veya o acronis işi nasıl oluyorsa tabi müsaitsenz

Malesef sistem klonu alınırken hiçbişey açamazsınız.

Burdaki videoyu izlerseniz ve gerekli programı indirip kolayca yapabilirsiniz.

[video=youtube;hGj83-JzU40]http://www.youtube.com/watch?v=hGj83-JzU40[/video]

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
tamam deneyim de bu olay dvd ye atılıp olack yani

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
yani sistem geri yükleme diski mi oluşturacam dvd ye

ANIL

ANIL

Admin
Windows 8'e alışınca geri döneceğini sanmıyorum. Hızlı açılış ve kopyalaması yeterlidir. Alışınca hiç bir sorun kalmaz. Win7ye dönmek istersen bulursun bir yerden win7 format atarsın tekrar kasanın altındaki şifre ile de orjinal hale getirirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ANIL arkadaşımızın da dediği gibi laptopunuzun altında Windows lisans etiketi vardır. O etikette yazan sürüme (starter, home premium, professional, ultimate gibi) uygun bir w7 cd si ile format atarsanız ardından lisans istediğinde lisans etiketinizdeki kodu yazıp orjinal etkinleştirebilirsiniz. Tabi laptopların çoğunun özel tuşları ve ekstra yazılımları vardır. Bunları da üretici firmanın sitesinden kolaylıkla edinebilirsiniz.
Eğer ki lisans etiketiniz zarar görmüş veya okunmuyor ise alternatif programlar ile lisans kodunuzu bulma ihtimaliniz de var. Siz yine de lisans etiketinize her zaman dikkat edin. O etiket elinizde oldukça belirtilen yazılımı tekrar tekrar kurabilirsiniz.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
peki tamam bende windows 7 ve 8 in tüm sürümleri nin cd si var ben home premium u yükledikten sonra tuşla geri yükleme özelliğini nasıl yapabilirim peki lisansida sizin değiniz gibi silinmiş görünmüyo yani onu öğreneyim bir deneyim geri yükleme fonksiyonunu halletmek için msj atacam tekrar dan :)

- - - Eklendi - - -

buraya geldim hangi diski silip yükleyecegimde şaşırdım

[/URL][/IMG]

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Geri yükleme fonksiyonu için laptopunuzun sitesini ziyaret ederseniz driver bölümünde programını bulabilirsiniz.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu windows 8 de başlangıçta li parola sorma işini halledeme dim netten baktım ordakileri yapmama rağmen olmadı teamw den bağlanıp yardımcı olurmusn

- - - Eklendi - - -

tamamdır herşeyi halletim parolayı kaldırdım sonunda yükleme tamam yardımcı oldugunz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt