HTC 8X ve 8S Türkiye'de Tanıtıldı - İşte Fiyatlar!

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
ama ben arayıp ön sipariş verdiğimde kasımın en geç onunda elimizde cihaz dediler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
beş gün falanda sallarlarsaaa bu iş tamadır:oke:

barbin3900

barbin3900

Üye
ama ben arayıp ön sipariş verdiğimde kasımın en geç onunda elimizde cihaz dediler

serdar ağzından bal damlıyor walla böyle mesajlar yazın biraz arkadaşlar ne o öyle 20 si falan filan :aha:
ayrıca 20 sinden sonra geliceksede ön sipariş vermenin ne anlamı kaldı

Türe

Türe

Üye
Ay cidden cok komikmis kusura bakma yeni farkettim inan ailecek 10 dk dir gul gul olduk :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşıldı sanırım. 20 benim şafağım. Yani ancak 20 Kasım'da parayı denkleştirebileceğim. Nokia daha önce satışa başlar veya başlamaz o ayrı mesele.

- - - Eklendi - - -

Gerçi Nokia'nın resmi takvimine göre satışlar 21 Kasım'da başlayacak Türkiye'de. Ama önsipariş verenlere daha önce bir tarihte verirler mi bilemem.

komando04

komando04

Üye

bayrampaşa carrefour nokıa shop

- - - Eklendi - - -

Yanlış anlaşıldı sanırım. 20 benim şafağım. Yani ancak 20 Kasım'da parayı denkleştirebileceğim. Nokia daha önce satışa başlar veya başlamaz o ayrı mesele.

- - - Eklendi - - -

Gerçi Nokia'nın resmi takvimine göre satışlar 21 Kasım'da başlayacak Türkiye'de. Ama önsipariş verenlere daha önce bir tarihte verirler mi bilemem.
doğrudur abi ben yanlış anlamışım inşallah diyorum gelince bi 100 tl daha aşağı fiyat ile gelir

komando04

komando04

Üye
Ay cidden cok komikmis kusura bakma yeni farkettim inan ailecek 10 dk dir gul gul olduk :kop2:

ne komikmiş

- - - Eklendi - - -

serdar ağzından bal damlıyor walla böyle mesajlar yazın biraz arkadaşlar ne o öyle 20 si falan filan :aha:
ayrıca 20 sinden sonra geliceksede ön sipariş vermenin ne anlamı kaldı

valla kardeşim doğrudur 20sinde gelecekse anlamı yok bide nokia shop daha erkende gelebilir dedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bunlar da at&t htc 8x extralari. Daha fazla accent color secenegi varmis.

c.alkan

c.alkan

Üye
benim bildiğim bu nokia'nın htc'yi ya da htc'nin nokia'yı taklit ettiğinden falan değil.. o şekilde renkleri olmasını Microsoft istemişti.. hatta bunu birinden birinin lansman videosunda duydum..

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
benim bildiğim bu nokia'nın htc'yi ya da htc'nin nokia'yı taklit ettiğinden falan değil.. o şekilde renkleri olmasını Microsoft istemişti.. hatta bunu birinden birinin lansman videosunda duydum..

Samsung neden modaya uymadı (h)

Üst Alt