HTC 8X ve 8S Türkiye'de Tanıtıldı - İşte Fiyatlar!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
HTC 8X ve 8S Türkiye'de Tanıtıldı - İşte Fiyatlar!

HTC Güneydoğu
Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas yaptığı açıklamada:

"Microsoft ve HTC'nin ortak çalışması sonucunda sizlere sunulan Windows Phone 8X ve 8S; Avea, Turkcell, Vodafone ve diğer tüm HTC satış noktalarında akıllı telefon kullanıcıları için kolaylıklarla dolu eşsiz bir deneyim sunmaya hazır " dedi ve HTC 8X modelinin fiyatının 1.599 TL, 8S modelinin ise 1.000 TL'nin altında olacağını ifade etti.

Kaynak: Chip

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fiyatta baya rekabetçi olacak belliki ama 8S binin altında olursa Lumia820 de 1000 tl olursa tadından yenmez :naughty:

phantomddl

Üye
Teşekkürler haber için, 100 TL için Lumia 920'nin özelliklerinden vazgeçmeye değmez benim için fakat daha hafif ve ince telefon isteyenler tercih edebilir. 8S'in fiyatı güzelmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fiyatlar gercekten iddiali. Wp ruzgarı Türkiye'de esmeye basliyor:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada 8s'in bin tl'nin altinda olmasi lumia820 fiyatini da asagiya cekicektir. Tabi belli olmaz aralarinda donanim olarak bile fark var.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Rekabet .. :]

SheFy

SheFy

Üye
lumia ya yakın fiyatlar. Satmaz. Lumia tercih edilir

amcalu1

amcalu1

Üye
8x mi lumia mı hala kararsızim

windowstelefon

windowstelefon

Üye
8S için normal ama Lumia ile rekabet için 8X in biraz daha aşağıda olmasını bekliyordum. Ürünler bir çıksın bakalım, kampanyalar olacak mı ;)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
8x pahalı ... Yani o fiyatı hak etmez... Ama 8s bin tl nin altında olursa ve 820 de biraz pahalı olursa 8s kapış kapış gider... Ama 820 de bin tl ye yakın olursa havada karada 820 derim... Keşke 8x in de fiyatı düşük olsaydı ... Belki lumiaların fiyatı da düşük olurdu belki

- - - Eklendi - - -

Haber için teşekkürler

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
çok pahalı

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Siteye Lumia 920 1699 tl, Lumia 820 ise 1499 tl. Cihazların Turkcell tarafından özel kontratlı satışa çıkması bekleniyor demişler ama, Nokia Sholar ön siparişe başlamışlar..

barbin3900

barbin3900

Üye
Ben dün nokia shopa ön sipariş verdim yarın akşam arayabiliriz sizi dediler ama niçin ararlar bilemem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazlarin egitimi 5 kasim tarihinde nokia shop calişanlarina verilecek ve ayni tarihte nokia shoplara dagitimi başlayacak. Onsipariş verenler sıkı takip ederlerse 5-6 kasimda cihazlarina kavuşma ihtimaline sahipler.

komando04

komando04

Üye
cihazlarin egitimi 5 kasim tarihinde nokia shop calişanlarina verilecek ve ayni tarihte nokia shoplara dagitimi başlayacak. Onsipariş verenler sıkı takip ederlerse 5-6 kasimda cihazlarina kavuşma ihtimaline sahipler.
ali kemal abi lumia 920 kesin bu hafta yani kasımın ilk haftası gelecek abi ben de ön sipariş verdin carfour nokıa shoptan bu hafta gelecek dedi dedim gelince beni kesin ararmısınız dedim evet tabi dediler sence ararlarmı abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ali kemal abi lumia 920 kesin bu hafta yani kasımın ilk haftası gelecek abi ben de ön sipariş verdin carfour nokıa shoptan bu hafta gelecek dedi dedim gelince beni kesin ararmısınız dedim evet tabi dediler sence ararlarmı abi

Sen ayin 6sinda dayan kapilarina al cihazini. Ayin 5'inde nokiashop satis temsilcilerine egitim verilecek ve ayni gun cihazlarin nokiashoplara gonderilmesine baslanicak. Trabzondaki nokiashopta eleman bana kendisinin 5 eylulde lumia egitimine gidecegini ve donerken cihazlari alip gelecegini soyledi. Onsiparisi ver 6 kasimda gel cihazini benden al abi dedi. Bu kadar acik bu olay.

• Beğen
Tepkiler: barbin3900

phantomddl

Üye

Sen ayin 6sinda dayan kapilarina al cihazini. Ayin 5'inde nokiashop satis temsilcilerine egitim verilecek ve ayni gun cihazlarin nokiashoplara gonderilmesine baslanicak. Trabzondaki nokiashopta eleman bana kendisinin 5 eylulde lumia egitimine gidecegini ve donerken cihazlari alip gelecegini soyledi. Onsiparisi ver 6 kasimda gel cihazini benden al abi dedi. Bu kadar acik bu olay.

Bende bugün ön sipariş verdim, Kasım ortasında gelcek dediler ama ben yine dediğiniz gibi 6 Kasım'da bi gideyim :hmmm
Bu arada kusura bakma Eylül yazmışsın sanırım kasım yazcağına sanırım :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
inşallah 820 1000-1100 tl arasında olurda hemen alırım yoksa sıkıntı olacak benim için

- - - Eklendi - - -

telefonu da sattım para hazır bekliyorum vallahi gözlerim patlayacak telefonsuz üç gündür deliye döndüm

komando04

komando04

Üye

tamam abi saıolasın öyle yapayım bende inşallah gelir o zamana

Üst Alt