Windows 8 yüklicem fakat Sorularım var Anlayan bi Yardımcı Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 yüklicem fakat Sorularım var Anlayan bi Yardımcı Olsun
s.a arkadaşlar ben leptopuma windows 8 yüklicem

Bilgisayar : Lenova Y550

Bilgisayarda orjinal Windows 7 home premium yüklü ve OneKey Rescue System özelligi var yani bir tuşla bilgisayarı ilk aldıgımz gündeki haline getiriyor ben şimdi cd ile Windows 8 i kurdugumda bu özellik gidermi giderse tekrar windows 7 e dönmek istedigimde ne yapmalıyım bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

Şimdiden Teşekkürler

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
windows 8 yüklediğin takdirde bu özelliği kullanamazsın fakat gerekli olan yazılımı yüklersen ve windows 8 üzerinden bi backup alırsan bu işlemi windows8 içinde uygulayabilirsin :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 yüklediğin takdirde bu özelliği kullanamazsın fakat gerekli olan yazılımı yüklersen ve windows 8 üzerinden bi backup alırsan bu işlemi windows8 içinde uygulayabilirsin :)

üzerinde orjinal windows 7 home premium yüklü benm yükliyeceğim windows 8 netten indirdim yani tekrar orjinal lisanslı windows 7sine nasıl dönecem :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım burası windows bölümü mü ?

konu taşınmıştır.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
windows 7 cd in var ise format atacaksın yok sa netten indirip cd ye yaz format atıp kendi orjinal keyinle aktifleştir güncellemeleri yükleyeceksin başka türlü olmaz :) he bu arada windows 8 pro kullanıyorum mükemmel bi arayüz ve yapıya sahip hem stabil hem hızlı ayrıca oyun ve programlarlada çok iyi performans alıyorum tavsiye ederim. :)

jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
win 8 de backup yedegini ölede olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt