Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi yapmazsan sis yada manuel hiçbir şekilde modu uygulayamazsın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şimdi oldu z/resource/apps'daki mifleri e/resource/apps'a kopyalamaktaym şuan + z/resource/apps'da yer alan akvon2.mif dosyasını e'deki belirttiğiniz dizine kopyalayamıyorum dosya açılamıyor diyor???

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
şimdi oldu z/resource/apps'daki mifleri e/resource/apps'a kopyalamaktaym şuan + z/resource/apps'da yer alan akvon2.mif dosyasını e'deki belirttiğiniz dizine kopyalayamıyorum dosya açılamıyor diyor???

telefon bellemi yoksa refresmi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Xplore ile C-SYS-BİN klasörüne girip "Aknlcon.dll" isimli klasörün ismini mesela sonuna 1 koyun ve restart yap.
sonra altta verdiğim zip içinden çıkan sys isimli klasörü c ana dizine at ve avkon2 dosyasınıda ilgili konuma at restart yap.
daha sonra yine avkon2 değiştirmek istersen hata almayacaksın ok

Ekli dosyalar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hallettim oldu şarj göstergem şuan adroid yeşili oldu yardımların için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun, mesela ben bu yeşilden sıkıldım ilk sayfada refresh için verdiğiniz liklerdekileri örn; turk bayrağı olanı E/resource/apps'a mı atmam gerekiyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hallettim oldu şarj göstergem şuan adroid yeşili oldu yardımların için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun, mesela ben bu yeşilden sıkıldım ilk sayfada refresh için verdiğiniz liklerdekileri örn; turk bayrağı olanı E/resource/apps'a mı atmam gerekiyor acaba?

dostum en son verdiğim dosyayı c ye atıp yaptıysan artık istediğin pil rengini uygulayabilirsin sorunsuz...
e resource apps içine atıp restart yapacaksın.

:rica:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aynen o şekilde yaptım çok sağol :) + biraz fazla olucam galiba ama pil renginden başka bu şekilde modlayanileceğimiz şeyler varmı acaba??

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
aynen o şekilde yaptım çok sağol :) + biraz fazla olucam galiba ama pil renginden başka bu şekilde modlayanileceğimiz şeyler varmı acaba??

büyün widgetleri değiştirebilirsin mif dosyalarını e ye atarak

___kaptan___

___kaptan___

Üye
teşekkür ederim widgetleri pek kullanmıyorum ve widgetlerle ilgilenmiycem başka bu konuda mod yapabileceğimiz bişey varmı?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaniii batarya rengi değişti ya, rengini değitirebileceğimiz başka şeyler varmı veya görselliğine müdahale edebileceğimiz bişeyler işte :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yaniii batarya rengi değişti ya, rengini değitirebileceğimiz başka şeyler varmı veya görselliğine müdahale edebileceğimiz bişeyler işte :D

birinci sayfada yapabileceğin işlemler için linkleri sıraladım keşke birazda konuyu okusaydın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kusura bakma ya pek bakmadım :) + sağolasın

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya üstad bu resmi nerden buldun :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konu düzenlendi ve linkler güncellendi sanırım böyle daha iyi ve anlaşılır oldu :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
şu pil çeşitleri konuyu da güncelle sen çok daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
yav iptal etmek için C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP"Aknlcon.dll" İSİMLİ DOSYANIN İSMİNİ DEĞİŞTİRcmde isim değişmiyo. isim verme sayfası açılmıyo ? ne yapabilirim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yav iptal etmek için C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP"Aknlcon.dll" İSİMLİ DOSYANIN İSMİNİ DEĞİŞTİRcmde isim değişmiyo. isim verme sayfası açılmıyo ? ne yapabilirim

dosyanın üzerine gel ve üzerine basılı tut ekran gelecektir ve isim değişikliği yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

Üst Alt