şimdi oldu z/resource/apps'daki mifleri e/resource/apps'a kopyalamaktaym şuan + z/resource/apps'da yer alan akvon2.mif dosyasını e'deki belirttiğiniz dizine kopyalayamıyorum dosya açılamıyor diyor???
hallettim oldu şarj göstergem şuan adroid yeşili oldu yardımların için çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun, mesela ben bu yeşilden sıkıldım ilk sayfada refresh için verdiğiniz liklerdekileri örn; turk bayrağı olanı E/resource/apps'a mı atmam gerekiyor acaba?

aynen o şekilde yaptım çok sağol+ biraz fazla olucam galiba ama pil renginden başka bu şekilde modlayanileceğimiz şeyler varmı acaba??
teşekkür ederim widgetleri pek kullanmıyorum ve widgetlerle ilgilenmiycem başka bu konuda mod yapabileceğimiz bişey varmı?

yaniii batarya rengi değişti ya, rengini değitirebileceğimiz başka şeyler varmı veya görselliğine müdahale edebileceğimiz bişeyler işte![]()
ya üstad bu resmi nerden buldun![]()
şu pil çeşitleri konuyu da güncelle sen çok daha iyi olur

yav iptal etmek için C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP"Aknlcon.dll" İSİMLİ DOSYANIN İSMİNİ DEĞİŞTİRcmde isim değişmiyo. isim verme sayfası açılmıyo ? ne yapabilirim