5800 Dokunmatik sorunu yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatik sorunu yardım edin
arkadaşlar telefonun dokunmatiği gitti ne parmak nede kalemi algılamıyor. acaba banta bişeymi oldu diye ön kapağı açtım çalışmaya başladı. sonra tekrar yerine taktım yine algılamıyor. kısacası ön kapak açıkken dokunmatik çalışıyor kapatınca dokunmayı algılamıyor :(. napmam lazım acaba? lütfen yardım edin

bu arada soft ve hard formatta attım, fwsinide değiştirdim olmadı :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Teknik bir problem garantisi varsa garantiye götür yoksa tamirciye götür eğer ekran değisilecekse original taktır yan sanayi ekranlar çok kötü kardeş.

• Beğen
Tepkiler: cnbrs56
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
Teknik bir problem garantisi varsa garantiye götür yoksa tamirciye götür eğer ekran değisilecekse original taktır yan sanayi ekranlar çok kötü kardeş.

ilgilendiğin için :tşk:

garantisi yoktu bende yetkili servisine bıraktım telefonu. fiyata bakacam çok fiyat çıkarırlarsa yeni bi telefon alacam bıktım artık 5800dan :( hiç derdi bitmiyor

sasasahamza

Üye
nedeni ekranın camı onun dokunmatiğini sağlıyor oda telefona çok ince kablolarla bağlı benımkinin içini söktüm bizzat biliyorum. Tamaşsızlık vardır

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ilgilendiğin için :tşk:

garantisi yoktu bende yetkili servisine bıraktım telefonu. fiyata bakacam çok fiyat çıkarırlarsa yeni bi telefon alacam bıktım artık 5800dan :( hiç derdi bitmiyor

Kardeşim ekran fiyatı 40 - 50 arası birşey fazlayla eğer alma kardeşim. Yeni telefon alacaksan eğer Galaxy S II yada biraz daha bekle windows Phone modellerinden seç.

• Beğen
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim ekran fiyatı 40 - 50 arası birşey fazlayla eğer alma kardeşim. Yeni telefon alacaksan eğer Galaxy S II yada biraz daha bekle windows Phone modellerinden seç.

bende öyle yapmayı düşünüyorum.evde eski bi tel buldum onla idare etcem biraz sonra windows 8li teller çıksın ondan alacam.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bende öyle yapmayı düşünüyorum.evde eski bi tel buldum onla idare etcem biraz sonra windows 8li teller çıksın ondan alacam.

İnşallah alırız kardeşim bende almayı düşünüyorum bir daha ki seneye.

aga_0074

aga_0074

Üye
vallaha ben telefondan çok fiyatını merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt