En sevdiğiniz oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
En sevdiğiniz oyunlar
PES 2013 VE GANGSTER 2 L.A
PEKİ YA SİZİN?
:kop:

adler03

Üye
Real football 2013, Big range hunting 2, Age of empire 3 Asian Dynasties

paradox07

paradox07

Üye
Ancient empire 2,age of empires.şimdilik en sevdiklerim olarak bunları hatırlıyorum.bütün oyunları sildim,hepsi bilgisayarda ve pc yanımda değil :(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gangstar 4 3 2 1 serileri Modern Combat - Nova - Assasins Creed Serileri - Real Football Serileri -Asphalt Serileri - Nfs Serileri -The Sims Serileri - Dungeon Hunter- Dictator Defanse ve Zombie Mob Defanse - The Amazing Spider Man ve The Dark Knight Rises - Ghost Recon Future Soldier - Call Of Duty Serileri-Angry Birds daha çok varda aklıma gelmiyor :oke:

RaplexTR

RaplexTR

Üye
Dungeon hunter 3 , little big city..

adler03

Üye
Asphalt 6, Assassins Creed, Motocross Trial Extreme 4,California Gold Rush

ALKAR2012

Üye
Dungeon Hunter 3 pes 2013 real futbol 2013 got of war sims 3 assain creid age of empires asphalt 6 uno holten poker 3 brain 4 vs. :D

adler03

Üye
Brain Challange 4, Memory Match, Zumas Revenge, Hunting Mania

MUDALKILIÇ

Üye
Asfalt 6 rf 2013 far cry 2 modern combat

adler03

Üye
Uno spin ve The Oregon Trail American Settler en sevdiğim oyunlar arasına katılmış oldu.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kardeş çoktan çıktı fifada çıktı realfootball da çıktı :) bende hepsi var yarın paylaşmayı düşünüyorum

tazz2 arkadaş doğru söylüyor pes 2013 çıkmadı piyasadakilerin hepsi modlama konami mobil cep telefonları için pes serisini bıraktı çıkmayacak daha.

odunuzz

odunuzz

Üye

tazz2 arkadaş doğru söylüyor pes 2013 çıkmadı piyasadakilerin hepsi modlama konami mobil cep telefonları için pes serisini bıraktı çıkmayacak daha.

bende var kullanıyorum konami diyor girince ama güzel değil oyun 11 daha güzeldi

- - - Eklendi - - -

Bu arada en sevdiğim oyun god of war

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende var kullanıyorum konami diyor girince ama güzel değil oyun 11 daha güzeldi

- - - Eklendi - - -

Bu arada en sevdiğim oyun god of war

edit oyun o orjinali senin dediğin gibi 2011 de en son çıktı ondan sonra daha 2 senedir orjinal pes çıkmıyor

adler03

Üye
Real football varken Pes'e ne hacet?Ölüyü diriltmek ister gibi sürekli Pes'in peşinde koşmak nafile bir çaba artık.

odunuzz

odunuzz

Üye

adler03

Üye
Pc'yi bilmem ben.Telefonda oynarım.Onda da hangisi iyiyse odur önemli olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt