unlock ne demek bu arada sık duyuyorum cihazın yapmadığı şeyi kilidini açıp istediğn programı yüklemek gibi bir şeymi

Bende bir soru sorayım, daha önce WP telefon kullanmadım. Kablosuz bağlantı ekranı kapattıktan 30 saniye sonra kayboluyormuş ekran açıldığında tekrar bağlanıyormuş. Bunun bir çözümü var mı? İnceleme videosunda WP8'de de aynı durumun devam ettiğini gördüm.
Ön sipariş için adımı kaydettirdiğimden dolayı artık daha çok incelemeye başladım![]()
. açtıktan bir saniye sonra bağlanmış oluyor.Anlıyorum ama viber ya da whatsapp an itibariyle kapalı oluyor demek değil mi bu? Ya ekran kapalıyken viber'dan arama gelse?
bataryanın daha çok gitmesi için yapılan birşey herhalde. bu bir sorun değil, yani kullanmıyorsan kilitliyken kapatıyor. açtıktan bir saniye sonra bağlanmış oluyor.
Buna bir çözüm bulmam lazım.Anlıyorum ama viber ya da whatsapp an itibariyle kapalı oluyor demek değil mi bu? Ya ekran kapalıyken viber'dan arama gelse?Buna bir çözüm bulmam lazım.

Anlıyorum ama viber ya da whatsapp an itibariyle kapalı oluyor demek değil mi bu? Ya ekran kapalıyken viber'dan arama gelse?Buna bir çözüm bulmam lazım.
.Bak bu iyi oldu işte, 3g değilde wireless üzerinden diyorsun değil mi? Evdeyken 3g'yi kapatıyorum çünkü
Ekran kapaliyken viberden tangodan veya whatsapptan bir cagri geldiginde aynen operator cagrisi gibi bildirim veriyor telefon. Ayni olay facebook mesajlari icin de gecerli.![]()

anlatmak istediğim mesaj geldiğini anlıyor ve wifi bağlantısını hemen kuruyor![]()
Nasıl yapıyor bilmiyorum ama yapsında yeter. Sağolasın sende açıkladığın için.birde facebook uygulaması kapalı olduğu halde ( arka planda çalışmıyor ) yine de biri fotoğraf falan beğendiği zaman bildirim geliyor![]()

ozaman sadece güç tasarrufu gibi bişey uyguluyor ve bildirim gelince aktifleşiyorValla wp'de bazi seylerin nasil oldugunu hala cozebilmis degilim. Ben de evdeyken paket veriyi kapatiyorum ama wifi uzerinden yine de bildirimler geliyorhalbuki wifi yi belli bir sureden sonra kesiyor cihaz anlamadim gitti.