Wp8 hakkında bir kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 hakkında bir kaç soru
windows phone da ekranını isteğimiz şekilde kişiselleştirme yapabilecek miyiz arayüz ve tema olacak mı ....bluetooth sadece wp kullanan cihazları mı tanıyacak yani foto müzik gibi verileri android sistemi kullanan cihazlara gönderebilecek miyiz

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Bildiğim kadarıyla bluetoothda herhangi bir kısıtlama yok.. Kısıtlama olan bir önceki WP sürümünde de güncelleme ile kısıtlama kalkacak.
Kişileştirme olarakta, canlı karoların sadece renkleri değiştirilebiliyor, boyutları değiştirilebiliyor..

Windows 8 deki gibi bir duvar kağıdı olsa fena olmaz dı aslında..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wp8'de stock olarak arkaplana resim atama yok. Fakat cihazlar unlock edilebilirse o zaman kişiselleltirme anlaminda daha fazla imkan var. Buna live tilelari şeffaf yapip arkaplana herhangi bir resmi duvar kagidi yapma da dahil.

amcalu1

amcalu1

Üye
Unlock edilmiyorsa hiç girmeyelim wp işine

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
unlock ne demek bu arada sık duyuyorum cihazın yapmadığı şeyi kilidini açıp istediğn programı yüklemek gibi bir şeymi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
unlock ne demek bu arada sık duyuyorum cihazın yapmadığı şeyi kilidini açıp istediğn programı yüklemek gibi bir şeymi

Aynen oyle market disindan uygulama yuklemekbicin yapilan isleme unlock deniliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Duvar kağıdı olayı sadece bekleme ekranı için var. Normal menü için yok şimdilik.
Ancak Ali Kemal'in de dediği gibi ileride cihazları unlock etmenin yolu bulunur ve custom rom (Symbian'da CFW dediğimiz olay) yüklenebilir hale gelirse, karolar şeffaflaştırılıp arka tarafın duvar kağıdı olması sağlanabilir.

Yalnız WP8 cihazlarda güvenlik maksimum düzeyde tutulmuş.
Birileri tarafından unlock edilmesi ve custom rom yapılması biraz zaman alabilir.
Hatta yapılamama ihtimali bile var. :(
Ama bugüne nice güvenlikleri aşmış olan hacker grupları o güvenliği aşmanın da bir yolunu bulurlar elbet.

phantomddl

Üye
Bende bir soru sorayım, daha önce WP telefon kullanmadım. Kablosuz bağlantı ekranı kapattıktan 30 saniye sonra kayboluyormuş ekran açıldığında tekrar bağlanıyormuş. Bunun bir çözümü var mı? İnceleme videosunda WP8'de de aynı durumun devam ettiğini gördüm.
Ön sipariş için adımı kaydettirdiğimden dolayı artık daha çok incelemeye başladım :)

ecel54

ecel54

Üye
Bende bir soru sorayım, daha önce WP telefon kullanmadım. Kablosuz bağlantı ekranı kapattıktan 30 saniye sonra kayboluyormuş ekran açıldığında tekrar bağlanıyormuş. Bunun bir çözümü var mı? İnceleme videosunda WP8'de de aynı durumun devam ettiğini gördüm.
Ön sipariş için adımı kaydettirdiğimden dolayı artık daha çok incelemeye başladım :)

bataryanın daha çok gitmesi için yapılan birşey herhalde. bu bir sorun değil, yani kullanmıyorsan kilitliyken kapatıyor :D. açtıktan bir saniye sonra bağlanmış oluyor.

phantomddl

Üye

bataryanın daha çok gitmesi için yapılan birşey herhalde. bu bir sorun değil, yani kullanmıyorsan kilitliyken kapatıyor :D. açtıktan bir saniye sonra bağlanmış oluyor.
Anlıyorum ama viber ya da whatsapp an itibariyle kapalı oluyor demek değil mi bu? Ya ekran kapalıyken viber'dan arama gelse? :hmmm Buna bir çözüm bulmam lazım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Anlıyorum ama viber ya da whatsapp an itibariyle kapalı oluyor demek değil mi bu? Ya ekran kapalıyken viber'dan arama gelse? :hmmm Buna bir çözüm bulmam lazım.

Ekran kapaliyken viberden tangodan veya whatsapptan bir cagri geldiginde aynen operator cagrisi gibi bildirim veriyor telefon. Ayni olay facebook mesajlari icin de gecerli. :oke:

ecel54

ecel54

Üye

öyle bir sorun yaşamadım internet paketim olmamasına rağmen wifi ile bağlıydım. biri wifi ile bağlanınca bilgisayarda bildirim geliyor, telefon kilitliyken wifi bağlantısını kesti, daha sonra facebook'tan mesaj geldi, nasıl olduğunu bilemiyecem artık :ehe.

phantomddl

Üye

Ekran kapaliyken viberden tangodan veya whatsapptan bir cagri geldiginde aynen operator cagrisi gibi bildirim veriyor telefon. Ayni olay facebook mesajlari icin de gecerli. :oke:
Bak bu iyi oldu işte, 3g değilde wireless üzerinden diyorsun değil mi? Evdeyken 3g'yi kapatıyorum çünkü

Edit: yukardaki mesajı yeni gördüm, tamam o zaman süpermiş :op:

ecel54

ecel54

Üye
anlatmak istediğim mesaj geldiğini anlıyor ve wifi bağlantısını hemen kuruyor :ehe

phantomddl

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Valla wp'de bazi seylerin nasil oldugunu hala cozebilmis degilim. Ben de evdeyken paket veriyi kapatiyorum ama wifi uzerinden yine de bildirimler geliyor:hmmm halbuki wifi yi belli bir sureden sonra kesiyor cihaz anlamadim gitti.

ecel54

ecel54

Üye
birde facebook uygulaması kapalı olduğu halde ( arka planda çalışmıyor ) yine de biri fotoğraf falan beğendiği zaman bildirim geliyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
birde facebook uygulaması kapalı olduğu halde ( arka planda çalışmıyor ) yine de biri fotoğraf falan beğendiği zaman bildirim geliyor :D

İste buna sosyal ag entegrasyonu deniliyor zaten:D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Valla wp'de bazi seylerin nasil oldugunu hala cozebilmis degilim. Ben de evdeyken paket veriyi kapatiyorum ama wifi uzerinden yine de bildirimler geliyor:hmmm halbuki wifi yi belli bir sureden sonra kesiyor cihaz anlamadim gitti.
ozaman sadece güç tasarrufu gibi bişey uyguluyor ve bildirim gelince aktifleşiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt