Laptop Önerisinde Bulunabilcekler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Önerisinde Bulunabilcekler ?
Arkadaşlar internet üzerinden araştırma yaptım biraz ama tam anlamıyla bi model seçemedim.bütçem 1700tl ve o civarlarda.model olarakda asus önceligim.crysis 2 gbi bu tarz yeni oyunları fln kasmadan oynatabilcek ve programlarda pek donma yaşatmıycak bi laptop arıyorum. İ5 yada i7 arasında gidip geliyorum.şimdiden çok teşekkür ederim.

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :) usta bu fiyata bu tarz asus bulamaz mıyız peki ? HP kullanmışlıgm yok ama uzak dur denilmişti bna önceden ?

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Pardon asus yazdığını unutmuşum. Bu fiyat ve hpdeki özellikler ile aynı bulamadım şimdi. Isınma konusu için diyorsan bende hp kullanıyorum ısınma sorunum yok daha doğrusu yeni seri hp'lerde bu sorun ortadan kalktı. En iyi ekran kartlarından biri var modelde. Oyunlarda sıkıntı yaşamassın. :oke:

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Usta şöyle söyleyim.ben sık program kullanan birisiyim.dreamwear,photoshop bu tarz programla okudugum bölümden dolayı çok haşırneşirim.çok donma yapsın istemiyorum.ve almışken güzel bişey olsun istiyorum.hp kullanmadım ama arkadaşlardan dolayı bi önyargım var.asus'a şartladılar beni resmen :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
K55VM-SX034R (i5-3210+630M+6GB RAM
+768p+DVD+750GB-5400 Rpm HDD+Win7
HB) sence şu model nasıl peki usta ?

ANIL

ANIL

Admin
Evet tercih edeceğin modelin ekran kartı en az 630M olmalı. 7670Mde gündemde. En çok ikisini görürsün zaten 7670M daha iyi. Oyun için i5 yeterli. Hdd gibi özellikleride sen karar vermelisin. En uygun fırsatı bulduğun zaman kaçırma al :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Baya bi araştırmak lazım sanırım ya .s :)

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ya bence o kadar oyun oynayacaksan sağlam laptop al. yok fm dir falan felan idare eder beni dersen asus un vx6s netbook u var daha iyi işine yarar fiyatı yaklaşık 1200 tl. hem taşımada hem pil ömrü olarak seni rahat ettirir.

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana i7 serisinden bi marka lazım ?

ANIL

ANIL

Admin
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
HP'nin ekran kartı paylaşımlı mı usta ?

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi

iki pc arasından hangisi iyi usta peki ? Fiyatta 2milyara kadar çıktm

ANIL

ANIL

Admin
İşlemci ve ekran kartı olarak daha üstün olan bu

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Genel olarak pek bi fark yok dimi ?

corchy

corchy

Üye
hp paviilion g6 serisini tercih ederim. i5 olsa olmuyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt