Turkcell T11 açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

xorox

xorox

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T11 açılmıyor.
telefon titreşiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yanlış güncelleme yükledim galiba lütfen maxicep ustaları yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler başarılar

saybatli2010

saybatli2010

Üye
T11 hakkında fazla bilgim yok ama fastboot modunda başlatabiliyor musun ?

• Beğen
Tepkiler: xorox
ags2002

ags2002

Üye
cccihaz rootluysa ve o halde guncellme yatiysan telefon brick olmustur ben vf smart var ayni durumla karsiltim cozumu tek ve stock roma donmen lazim onlar oyle acilabiliyor stock romu bul sunra hafiza kartini bicimlendirip indirdigin dosyayi update.zip adinda hafiza kartina dload isimli klasor olusturup onun icine at karti tele tak
ses acma + ses kisma ikisine ayni anda basarken power tusuna bas acilip yukleme baslayacaktir

• Beğen
xorox

xorox

Üye
    Konu Sahibi
ustam allah senden razı olsun tuttuğunu altın bıraktığını bakır etsin teşekürler

- - - Eklendi - - -

BULDUM EN SONUNDA

Yöntem şöyle:
merhaba arkadaşlar çok uğraşmama rağmen açılmayan turkcell t11 ingilizce adıyla(zte racer ıı p728t) çok kolay bir yol buldum ve sizinle paylaşmak istedim maxicep dostları
işte burdan indereceğiniz t11 orjinak turkcell romu Turkey - ZTE Corporation burdan yani alttaki linklerde turkcell t11 seçtikten sonra çıkan aşğıdaki yazıyı gördükten sonra kırmızı download butonuna tıkla indir
Turkey Turkcell T11 SD card upgrading instruction & software package (Türkiye Turkcell T11 Yazılım Paketi ve SD Karttan Yazılım Güncelleme Kılavuzu)http://www.maxicep.com/Turkey_Instruction/201206/P020120629598461857134.zip
indirilen dosyanın içinden çıkan image adlı dosyayı sd kartına attıktan sonra telefona takıp pili ve kapağı takıp ses açma+arama sonlandırma tuşu yani no tuşu+açma kapama düğmesine basıp 2dakika bekleyelim telefona elimizi bile atmayalım ve güzel soon telefon açıldı ekranda turkcell yazısı görüktü biraz daha bekleyin kafası yerine gelsin ok maxicep adına herkese teşekürler yardımım dokunduysa.. MAXİCEP TÜRKİYENİN EN İYİ FORUM ADRESİ

ags2002

ags2002

Üye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu gemiş olsun elimizden geldiğince çevreye yardım etmeye uğraşıyoruz

• Beğen

lider02

Üye
ustam allah senden razı olsun tuttuğunu altın bıraktığını bakır etsin teşekürler

- - - eklendi - - -

buldum en sonunda

yöntem şöyle:
merhaba arkadaşlar çok uğraşmama rağmen açılmayan turkcell t11 ingilizce adıyla(zte racer ıı p728t) çok kolay bir yol buldum ve sizinle paylaşmak istedim maxicep dostları
işte burdan indereceğiniz t11 orjinak turkcell romu burdan yani alttaki linklerde turkcell t11 seçtikten sonra çıkan aşğıdaki yazıyı gördükten sonra kırmızı download butonuna tıkla indir
turkey turkcell t11 sd card upgrading instruction & software package (türkiye turkcell t11 yazılım paketi ve sd karttan yazılım güncelleme kılavuzu)http://www.maxicep.com/turkey_instruction/201206/p020120629598461857134.zip
indirilen dosyanın içinden çıkan image adlı dosyayı sd kartına attıktan sonra telefona takıp pili ve kapağı takıp ses açma+arama sonlandırma tuşu yani no tuşu+açma kapama düğmesine basıp 2dakika bekleyelim telefona elimizi bile atmayalım ve güzel soon telefon açıldı ekranda turkcell yazısı görüktü biraz daha bekleyin kafası yerine gelsin ok maxicep adına herkese teşekürler yardımım dokunduysa.. Maxicep türkiyenin en iyi forum adresi

çook çok teşekürler işe yaradi....

Yağız can

Üye
Kaç saatir arıyorum sonunda sizi dinledim ve oldu teşekkürler helal be :D

gknsmsk

gknsmsk

Üye
İmage dosyasını attıgım halde telefonu dediğiniz gibi yapıyorum kırmızı ışık yanık kalıyor ama 1-2 saat bekledıgım halde hıcbır etkı olmadı

Üst Alt