haee o mesele :tebessüm:
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: haee o mesele Genişletmek için tıkla ... Mesele o değil yeğen, mesele bu hoş geldiniz gençlik
x-scarface' Alıntı: haee o mesele Genişletmek için tıkla ... Mesele o değil yeğen, mesele bu hoş geldiniz gençlik
x-scarface Üye olum soldaki eleman benim bu kez ona göre - - - Eklendi - - - hayırdır muzocuk. - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: ben liseli değilim sadece liseye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... liseye giden ne oluyo peki
olum soldaki eleman benim bu kez ona göre - - - Eklendi - - - hayırdır muzocuk. - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: ben liseli değilim sadece liseye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... liseye giden ne oluyo peki
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: olum soldaki eleman benim bu kez ona göre - - - Eklendi - - - hayırdır muzocuk. Genişletmek için tıkla ... Parayla değil kanks sırayla bu işler
x-scarface' Alıntı: olum soldaki eleman benim bu kez ona göre - - - Eklendi - - - hayırdır muzocuk. Genişletmek için tıkla ... Parayla değil kanks sırayla bu işler
muzocuk. Üye İsmim mazlum bre kiz arkadasimla kavga eddik en son bir haftadir yazmiyo cewap wermiyo kisa donem aski olsa bahsetmem bile ama 3. Yila giriyoruz
İsmim mazlum bre kiz arkadasimla kavga eddik en son bir haftadir yazmiyo cewap wermiyo kisa donem aski olsa bahsetmem bile ama 3. Yila giriyoruz
doctorrr Üye bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir
bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir
muzocuk. Üye doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... Hah canim benim sana yerimm
doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... Hah canim benim sana yerimm
x-scarface Üye doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... sadece ergen değil değilsindir adamsındır
doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... sadece ergen değil değilsindir adamsındır
otostopçu Üye doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... :nobelödülüver:
doctorrr' Alıntı: bende lisliyim ama ergen değilim sivilcem yok falan olur olmadık kaprisler yapmıyorum annemi babamı idare edebiliyorsan ergen değilsindir Genişletmek için tıkla ... :nobelödülüver:
doctorrr Üye x-scarface' Alıntı: sadece ergen değil değilsindir adamsındır Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: :nobelödülüver: Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: sadece ergen değil değilsindir adamsındır Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - otostopçu' Alıntı: :nobelödülüver: Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye muzocuk.' Alıntı: Hah canim benim sana yerimm Genişletmek için tıkla ... nasıl olacak peki o iş?
x-scarface Üye otostopçu' Alıntı: liseye gitmiş oluyor şurda 2 dönem daha liseliyim Genişletmek için tıkla ... lise 2 isen 4 dönemin var lise 3 isen 2 dönemin var
otostopçu' Alıntı: liseye gitmiş oluyor şurda 2 dönem daha liseliyim Genişletmek için tıkla ... lise 2 isen 4 dönemin var lise 3 isen 2 dönemin var