Black Killing ve Nick Kalmamış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
geençleeğ naber yaa :çay:

Black-killing

Black-killing

Üye

bulurlar onun çaresini sözüm ona elemanlar çok uslular :pro2: böyle devam ederlerse şutlanacaklar zaten

Bak kardeşim kırıcı olmak istemiyorum fakat tahrik edici mesajlar yazıyorsun ban meselesi umrumda değil umrumda olsa küfürlü şiir paylaşıp ban yemezdim adam gibi tahrik etmeden yerinde dur sana kimse laf atmadı şimdi.

doctorrr

doctorrr

Üye

Bak kardeşim kırıcı olmak istemiyorum fakat tahrik edici mesajlar yazıyorsun ban meselesi umrumda değil umrumda olsa küfürlü şiir paylaşıp ban yemezdim adam gibi tahrik etmeden yerinde dur sana kimse laf atmadı şimdi.
tahrik eden yok dostça bi' uyarıydı anlayana tabiii...ortamın içine ettniz giremez olduk buraya çıkıp bişey dedikmi şimdiye kadar ya adam gibi sohbetinizi edin yada çıkın aga çekilmiyor böyle

minoo

minoo

Üye
Yeter.
Küfür etmeyi, sayıp sövmeyi delikanlılık sanıyorsanız eğer, gidin bir aynaya bakın da anlayın ne demekmiş.
Bu tür konuları da açmayın ortalık iyice karışıyor. Madem kavga ya da tartışma çıkmasın istiyorsunuz, o zaman sevmediğiniz, anlaşamadığınız adamın konusuna, mesajına cevap vermeyin olsun bitsin.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve HacKLess
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...