üstad C5-03 için tam ekran okey varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
üstad C5-03 için tam ekran okey varmı?
Üstad C5-03 için tam ekran okey varmı

Preloader

Preloader

Üye
buyur tavla okey vs. : cep.gamyun.net/cepoyunyukleme.php?bid=1&mid=421
sadece c5-03 içindir.İyi Forumlar :)

88mahir88

Üye
yalnız bu internetten oynanıyor dikkat ev

sailfish

sailfish

Üye
    Konu Sahibi
üstad baktımda S^3 formunda buldum .wgz uzantılı yükledim ama flash 10 sürümünü istiyor bizim telefonlarda flash 8 var ama yine de sağolasın :)

Preloader

Preloader

Üye
üstad baktımda S^3 formunda buldum .wgz uzantılı yükledim ama flash 10 sürümünü istiyor bizim telefonlarda flash 8 var ama yine de sağolasın :)

? (Öncelikle Bizim telefonlarda flash 8 veya 10 bulunmuyor) ama benim telefonum açtı bi sorun olmasın.

- - - Eklendi - - -

neyse şimdi önemli olan tartışmak değil sana yardımcı olmak biraz daha araştırdım ve bunu buldum ama denemediğim için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Umarım işine yarar İYİ FORUMLAR :)
Link: www.maxicep.com/attachments/2722d1192717856/

- - - Eklendi - - -

Bunlar da diğer benzeri oyunlar fakat oyunlar .rar içinde açman için winrar da ekledim.İYİ FORUMLAR :)
Oyunlar: www.maxicep.com/attachments/36765d1262255093/

Winrar: www.maxicep.com/attachments/119257d1339652958/

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Her Şeyi Bizden Beklemeyin mi :)) hhihih

Preloader

Preloader

Üye
Her Şeyi Bizden Beklemeyin mi :)) hhihih

Bi sorun mu var ? Burası maxicep... Burası bi forum değil burası kocaman bir aile, burda herkez kendi düşüncelerini dile getirmekte özgürdür.Kimse kendine zarar vermedikçe konuşulanları sorgulayamaz.

İYİ FORUMLAR ;)

danke schön

Üye

Bi sorun mu var ? Burası maxicep... Burası bi forum değil burası kocaman bir aile, burda herkez kendi düşüncelerini dile getirmekte özgürdür.Kimse kendine zarar vermedikçe konuşulanları sorgulayamaz.

İYİ FORUMLAR ;)

ya ben samsung c3303i içn okey aryiyorum ama bulamadm yardmci olrsanz cok sewnrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt