Black Killing ve Nick Kalmamış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Black Killing ve Nick Kalmamış
Gelmeden önce burası ne kadar güzeldi halbuki...
Doctor iyavuz eni vici hackles ismail vs vs kardeş kardeş geçiniyorduk ama ne zaman bu insanlar(!) geldi bütün çekiciliği bitti şu güzelim bölümün.
Şu foruma 3 yıldır üyeyim daha 1 kere bu kadar laf sokma muhabbetine giren olmadı hayır bide bi şey yaptığınızı yapabildiğinizi sanıyorsunuz.
Ama kafaya takmıyorum sizin gibi insanlar(!) tutarlı ve istikrarlı insanlar olmadığı için elinde sonunda kopucaksınız veya koparılacaksınız bu forumdan.
Neyse size iyi akşamlar insanlar(!)

• Beğen
Tepkiler: Eni Vici Vokke ve HacKLess

Black-killing

Black-killing

Üye
Hiçbirşey durduk yere olmaz bi nedeni vardır siz dururken biz gelip laf mı attık ?

cukuleaks

Üye
Gelmeden önce burası ne kadar güzeldi halbuki...
Doctor iyavuz eni vici hackles ismail vs vs kardeş kardeş geçiniyorduk ama ne zaman bu insanlar(!) geldi bütün çekiciliği bitti şu güzelim bölümün.
Şu foruma 3 yıldır üyeyim daha 1 kere bu kadar laf sokma muhabbetine giren olmadı hayır bide bi şey yaptığınızı yapabildiğinizi sanıyorsunuz.
Ama kafaya takmıyorum sizin gibi insanlar(!) tutarlı ve istikrarlı insanlar olmadığı için elinde sonunda kopucaksınız veya koparılacaksınız bu forumdan.
Neyse size iyi akşamlar insanlar(!)
hay ağzına sağlık ya. Kimseyi kırmayayım kırmayayım diyorum ama bi yere kadar. Bak senle aynı anda konu açtık gönlümüz birmiş inanç kardeş :sarıl:

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/kendinize-gelin-717102.html

- - - Eklendi - - -

Hiçbirşey durduk yere olmaz bi nedeni vardır siz dururken biz gelip laf mı attık ?
hacı seni pek bilmemde nick kalmamış özellikle bugün herkese laf atmaya başladı durduk yere. Hey nick sesimi duyuyosan buraya gelde hatanı anla.

• Beğen
Tepkiler: Eni Vici Vokke
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
onların amacıda bu ilgi çekmeye çalışıyorlar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

hay ağzına sağlık ya. Kimseyi kırmayayım kırmayayım diyorum ama bi yere kadar. Bak senle aynı anda konu açtık gönlümüz birmiş inanç kardeş :sarıl:

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/kendinize-gelin-717102.html

- - - Eklendi - - -

hacı seni pek bilmemde nick kalmamış özellikle bugün herkese laf atmaya başladı durduk yere. Hey nick sesimi duyuyosan buraya gelde hatanı anla.

Teşekkür ederim :)
Bazı şeylerin yolunda gitmediği gören sadece ben değilim demekki :)

• Beğen

aloren_delon

Üye
kendilerini birşey sanıyorlar

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam beyler Şakanın Dozunu iyice artık hepimiz şunun şurasında arkadaşız kardeşiz fakat öyle anlık sinirlenmelerden dolayı birbirimize etmediğimiz kalmadı eğer ben kendi adıma konuşuyorum kalbini kırdığım üzdüğüm birisi varsa özür dilerim herkesten özür diliyorum herkese iyi forumlar.

Bazı şeyleri dozunda bırakmak lazım...

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
muhatap bulamaz ise susar diye tahmin ediyorum?

Adam kayırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz iki yüzlüsünüz. Adam bana bişey diyince laf yok tabi, çünkü siz busunuz.
Sizin nutuklarınıza mı gelicez be? Biz böyle iyiyiz.

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
şunların ötlerini biz kaldırıyoruz hee takmayın ya nereye kadar havlayabilirler.

edit: onlar hakkında son yorumum.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

Adam kayırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz iki yüzlüsünüz. Adam bana bişey diyince laf yok tabi, çünkü siz busunuz.
Sizin nutuklarınıza mı gelicez be? Biz böyle iyiyiz.

Bizde siz gelmeden önce gayeeet iyiydik ama naparsın üye olurken sistemin sorduğu türkiyenin başkenti neresidir sorusunu herkes yanıtlayabiliyor.
Sizide şikayet ettim benimde son yorumum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...