Lucid ruya gormek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Lucid ruya gormek
cok merak ettigim icin 2 yerde konu actim obur tarafta cevap gelmedide

Arkadaslar internetten lucid ruya gormeye baktim olum tehlikesi oldugunu yazdi dogrumu ve gunde sadece 2-3 saat uyanik kalabilirsiniz yaziyor bu dogrumu ben 23 00 da yatip 06 00 da kalkmam lazimdaLucid ruya gormekbirde zarari yoksa nasil yapilabilir ruyadan nasil cikilir falan hepsini yazarmisiniz lutfen denemisler falan konuya bakarsa daha iyi olur zarari varsa ama az zararli ise onlarida soyleyin internetten baktim cok guzel birseye benziyor lutfen yorum yapin..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Alışmak gerekiyormuş :)
Bu süre içerisinde kişiler rüyalardan çıkamayıp bir önceki rüyaya dönebiliyorlarmış, çok uzun süre alıyormuş vs.
Duyumlarım bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
bide ben hep 3 harfli lerle falan ilgili arastirmalar yapiyorum ruyada bunlari dusunursem gelirler mi ve geri gonderebiliyormuyuz pro lardan yardim istiyorum.

aahmeeet77

Üye
olum tehlikesi mi? :D klavyesi olan yaziyor iste ne yaparsin :D

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
olum tehlikesi mi? :D klavyesi olan yaziyor iste ne yaparsin :D

Mesela sen. Gerçekleri örtbas etmeye çalışıyorsun, bu adama bir şey olursa bunun vebali senin üzerindedir.

Konuyu açan arkadaşa dönüyorum, arkadaşım eğer çok bağımlısı olursan önce asosyalite başlar çünkü çok az uyanık kalırsın. Sonra psikologluk olursun. Daha da ileri gidilirse kalıcı hasarlar verebilir. Herşeyin kararını bilmek sende ve senin iradende. Eğer kendi iradene güveniyorsan tadında bırakmak niyetiyle yaparsan pek bir zararı olmaz. Ama bunu çok ileri götürenlerde saydığım problemler baş gösterir.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet hic denedinmi?

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Nick Kalmamis ben kemdime guveniyorum birkere yapcam ama birseyi merak ettimmi sonuna kadar arastiririm bunuda arastirdim ne istersen goruyormussun bende 3 harflileri cok aastirdim yanlislikla dusunursem ruyama gelmelerinden korkuyorum gitmesini istedigimiz an giderler mi zaten 1 kere denicem test amacli ama bagimli olmaktan korkuyorum forumda lucider varmi bunu deneyenler

otostopçu

otostopçu

Üye
ölüm kalp damar yada motorunada ( :ehe yanlış anlamayın beyinde motor vardır. ) büyük bir hastalık olmadığı sürece %01 gibi birşey yada sende karabasan sorunu ( sen lucidde yada astraldeyken başka bir beden 3 harlinin yada ruhun senin bedenine dokunması sonucu oluşan bişeydir ) sorun olmaz. bağımlısı olursan gerçek dünya ile lucid dünyayıayıramazsın.

misal lucid rüyada herşeyi istedğin gibi yapablilirken dünyada bu mümkün değildir. yani belli bir süre sonra beylin lucidin daha cazip olduğuna inanır :D böyle oluncada hep uyumak ister. bu yüzden dış dünyadan koparsın... olay bu ama haftada 2 nin bi zararı olmaz :ehe bir ara yapıyordum yavaş yavaş başlarsan bağımlılık oranı azalıyor sürekli pratik yap renk tutma yöntemini uygula en sağlam yöntem o :oke:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Nick Kalmamis ben kemdime guveniyorum birkere yapcam ama birseyi merak ettimmi sonuna kadar arastiririm bunuda arastirdim ne istersen goruyormussun bende 3 harflileri cok aastirdim yanlislikla dusunursem ruyama gelmelerinden korkuyorum gitmesini istedigimiz an giderler mi zaten 1 kere denicem test amacli ama bagimli olmaktan korkuyorum forumda lucider varmi bunu deneyenler

Bak rüyalar reel hayat değildir afedersin o üç harflileri rüyanda görünce afedersin becermek istesen yaparsın çünkü gerçek hayat değil.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
karabasan derken yapinca karabasan falanmi geliyor birde renk tutma yontemi mesela mor rengi her gorunce ruyadayim deme tekniyimi

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
karabasan derken yapinca karabasan falanmi geliyor birde renk tutma yontemi mesela mor rengi her gorunce ruyadayim deme tekniyimi

Karabasanın lucidle alakası yok . Eğer sen rüyadaysan ve bir 3 harfli sana dokunursa sen hareket uzuvlarını geçici olarak kaybedersin, elin ayağın kenetlenir vesaire.
Benim bildiğim tanımı bu.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Ayetel Kürsi okuyup yaparsak peki.?

SheFy

SheFy

Üye
hiç bulaşma. Acemiysen direk bundan başlama korkudan uyuyamazsın.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar meraklıysanız konuyu burda değil buraya üye olup burdan daha iyi yardım alırsın www.spatyom.com

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
herkez ilk başta acemş değilmiydi diyelimki yaptık lucid rüyaya geri normal hayata nasıl dönüyoruz.

SheFy

SheFy

Üye
herkez ilk başta acemş değilmiydi diyelimki yaptık lucid rüyaya geri normal hayata nasıl dönüyoruz.
acemi derken daha önceden buna benzer şeylerle uğraşıp yapmayan manasında. Veya birisinden ders al kafana göre yapma. Sakat iş

cukuleaks

Üye
Alışmak gerekiyormuş :)
Bu süre içerisinde kişiler rüyalardan çıkamayıp bir önceki rüyaya dönebiliyorlarmış, çok uzun süre alıyormuş vs.
Duyumlarım bu yönde.
tıpatıp dediğinin aynısı bana 3-4 sefer oldu. Rüyanı kontrol ediyosun rüyadayım diyosun hadi uyanayım diyorsun , uyanıyorsun (!) sanıyorsun aslında başka bi rüyaya geçiyorsun. Bi seferinde çok yoğun oldu bana gerçek hayat ile rüyayı ayırt edemedim. Çok kötü bi his...

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yedim yapmıcam ya 1 gündür araştırma yapıyorum kafamı bozmam lazım uyumadan önce birşeyler önerin film falan kolay kolay gülmem bn komik birşyler önerin unutim şunu yada başka ne olursa telekinezi yide bu kadar araştırmıştım ama hiç korkmamıştım bu ne ya

cukuleaks

Üye
kafayı yedim yapmıcam ya 1 gündür araştırma yapıyorum kafamı bozmam lazım uyumadan önce birşeyler önerin film falan kolay kolay gülmem bn komik birşyler önerin unutim şunu yada başka ne olursa telekinezi yide bu kadar araştırmıştım ama hiç korkmamıştım bu ne ya
abi bak yaklaşık 2 hafta önce bende çok merak ettim bu konuları hatta konu bile açtım telekinezi felan diye. İlk başlarda korkmuyordum , sonra korkmaya başladım , sonra iyice korkmaya başladım koluma konan sinekten korkuyordum evde duramadım koşarak evden çıktım. sonra kafayı tırlatmaya hayaller görmeye başladım. Geceleri uyuyamadım. Sonra uraşılacak birsürü şey olduğunu ve bunların bana hiçbişey katmayacağını anladım ve bıraktım. 2-3 gün sonra unutmaya başladım ve aradan 2 hafta geçti aklıma gelmiyor bile. O yüzden tecrübeye bak şimdiden bırak bu işleri. Geçirdiğin zamana acıyacaksın ilerde :oke:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Harbi ya sanki rüyayı yönetince ne olacak gerçek dünyada hiçbirşey yapamadıktan sonra bu işlerle ugraştıgım kadar ibadetime falan önem versem cennetliktim sadece cumaya gitmekle olmuyor bu iş anladım benim istegim böyle beyin işlerinde usta olmak ama artık bunlara önem vermicem yemin ederim dinimden başka birşey düşünmücem artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...