Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia920 nokia shoplarda onsipariste
Nokia shoplar resmi olarak nokia lumia920 onsiparislerine basladi. Kasim ayinin 20sinde resmi dagitimina baslanacak olup 21/22 kasim tarihlerinde kesin olarak raflarda bizleri bekliyor olacak. Ve sıkı durun fiyat 1699TL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gdervisoglu

m542tf

m542tf

Üye
Nokia shoplar resmi olarak nokia lumia920 onsiparislerine basladi. Kasim ayinin 20sinde resmi dagitimina baslanacak olup 21/22 kasim tarihlerinde kesin olarak raflarda bizleri bekliyor olacak. Ve sıkı durun fiyat 1699TL

ön şiparişte bu fiyattan çıkacağına göre duruma göre 1500 :tl: ye kadar düşürülebilir.

NUD

NUD

Üye
Bu gün bir uğrayım Nokia Shop a :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buyrun gelin trabzon forum nokia shoptayim:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Haber için teşekkürler dostum.
Yalnız önsipariş fiyat bilgisi kesin doğru mu?

İnşallah geldiğinde 100-150 daha düşük fiyat... :hmmm

phantomddl

Üye
Peki ön sipariş fiyatı tanıtım fiyatı gibi olup daha sonra yükselecek mi? Yoksa çıktığında 1600 gibi bir rakama düşecekmi? :hmmm
ona göre ön sipariş vereceğim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar fiyat net olarak su anda 1699tl cihaz kesin olarak en gec 22 kasimda elinizde Olucak. Fiyatin degismesi konusunda kesin bisey diyemiyorlar fakat muhtemelen dusecektir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

phantomddl

Üye
Arkadaslar fiyat net olarak su anda 1699tl cihaz kesin olarak en gec 22 kasimda elinizde Olucak. Fiyatin degismesi konusunda kesin bisey diyemiyorlar fakat muhtemelen dusecektir.
Sağolasın :oke: Çıkıp İzmir'deki Nokia shopa gideyim bende, bakalım onlar ne diyorlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia Shop dan aldığım bilgiye göre İstanbulda bir hafta içinde satışlara başlanacakmış ön sipariş şuan alıyorlar,İstanbuldan alacaklar bana ulaşsın alacakları zaman beraber gidelim alalım bir de inceleme videosunu çekelim :)

windowstelefon

windowstelefon

Üye
Süper haberler arka arkaya geliyor ;)

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Fiyatı tutturdum.. (h)
O zaman herhangi bir operatore baglı olarak sunulmayacak.. Bir çok perakendeci de cihazı satacak.. Umarım bir an önce Vatan'a da gelir..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar 5 kasimda satis personeli egitimi var istanbulda. Ve 6 kasimda Turkiyedeki butun nokia shoplarda gidip cihazi gorebilirsiniz.

acuxx

acuxx

Üye
aliabi şimdi ben açıcaktım böyle bi konu kısmet sanaymış :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağol abi 6 kasım da en yakın shoptayım... :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel haber fiyat biraz daha düşerse tam olur biraz belki beklerim bir nabız yoklim de
parekende olarak yani bir oparetöre bağlı olarak satılmaz ise fiyat düşer rekabet

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1500-1700 TL arası diyorduk. Tam da o aralıkta geliyor. (Üst sınıra yakın)
1699 değil de 1599 olursa bu aralığın tam ortası ve ideal fiyat olur.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar cihazlar 6kasimda nokiashoplarda olucak ama satislari 21 kasimda basliyacak. Eger onsiparis sozlesmesi doldurursaniz buyuk ihtimalle cihaz shopa geldigi anda alabiliceksiniz. Olmadi satis elemanlarini kafaya almak lazim:ehe

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
komando04

komando04

Üye
1500-1700 TL arası diyorduk. Tam da o aralıkta geliyor. (Üst sınıra yakın)
1699 değil de 1599 olursa bu aralığın tam ortası ve ideal fiyat olur.

abi rüyamda görmüştüm 1550-1650 TL GİBİ BİR FİYATTI

Üst Alt