Yeni Galaxy s2 bozuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametylmz

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Galaxy s2 bozuldu..
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldım s2'yi ve artık bilgisayara girmiyordum wifi ile telden giriyordum sürekli, bugün telefonun orta tuşu tutukluk yaparmış gibi sürekli voice talk'ı açıyor ve usb kablosunu takınca şarj ediyor fakat depolamıyor, hatta bir ara ekrana dokunduğumda ışık yandı sürekli, sizce ne olmuştur ve ne yapmalıyım ? :(:ağlarım::(

cukuleaks

Üye
Depolamaya almak icin usbyi taktiginizda gelen bildirime basarak depolama modunu ac demeniz gerekmektedir. Orta tus tutukluk yapiyorsa donanimdan dolayidir yani bi telefoncuya gosterseniz iyi olur.

sametylmz

Üye
    Konu Sahibi
Depolamaya almak icin usbyi taktiginizda gelen bildirime basarak depolama modunu ac demeniz gerekmektedir. Orta tus tutukluk yapiyorsa donanimdan dolayidir yani bi telefoncuya gosterseniz iyi olur.
taktığım zaman bildirimde gelmiyor. Sorunun aynısının videosunu buldum aynı bunun gibi yapıyor, donanımsal değil sanırım. çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor. :/

ozakin70

ozakin70

Üye
aldığın yerden direk garanti ye

Software95

Geçmiş olsun öncelikle güzel kardeşim.Telefonu yeni almışsın, aldığın yere gidip göstermeni tavsiye ederim.Adam bişi yapamıyoruz falan filan derse, elektrik süpürgesinin akımını düşürerek orta tuşu çektir ve düzelecektir.

zampara217

Üye
aynı sorun bendede başladı battary programı yüklü over voltage diyor yeni batarya aldım fayda etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...