Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
kanal d ki hangi program düzgün hangisi takdire şayan ki ?

Kanal D'de ki değil bu gerçi Bunun da ondan kalır yanı yok ya. Niye böyle saçma şeyler yaparlar ki amacı para kazanmak değil mi bunların

ismail010

Üye
ben kafani cvir demiştim :hih:
Suçsuzum :D

CABBAR

CABBAR

Üye
* la # ye basınca oluyormuş. Yenileme * la 0 olduğu için ve sürekli yenilemek durumunda bıraktığınız için beni böyle bir durumla karşılaştım. Suçlu sizsiniz :)

11818'i ara bi daha böyle sorunla karşılaşırsan :ehe

ismail010

Üye
Eşiniz sizi 1 dakikada kaç kez ziplatabilir :kop2:

jackalmami

jackalmami

Üye
ismail nerde sömürü yaptı ? Ben niye göremedim. Demek ki ismail'in dediği gibi yan yatırınca net göremiyormuşsun :hmmm
Tek bu sorun var ismail, test ettim teşhisi koydum. Şu isviçreli kankalarıma danışıp sana döncem :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Eşiniz sizi 1 dakikada kaç kez ziplatabilir :kop2:

Ben saniyede 5000 dil darbesi attığıma göre, ve her darbede zıpladığına göre, ve ben de onunla birlikte zıplama durumda kaldığım için ben 5000 diyorum :d:

ismail010

Üye
ismail nerde sömürü yaptı ? Ben niye göremedim. Demek ki ismail'in dediği gibi yan yatırınca net göremiyormuşsun :hmmm
Tek bu sorun var ismail, test ettim teşhisi koydum. Şu isviçreli kankalarıma danışıp sana döncem :D

Tamm panka :D
Merakla bekliyom :D

CABBAR

CABBAR

Üye

Ben saniyede 5000 dil darbesi attığıma göre, ve her darbede zıpladığına göre, ve ben de onunla birlikte zıplama durumda kaldığım için ben 5000 diyorum :d:

öööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööö öhöööööööööööööööööööö öhhhhhööööööööö

ismail010

Üye
:allalla: hiç saymadım ki bi daha olursa sayarım. Ismail iyi misin ne diyorsun sen :ehe

Ben bilmem eşim bilir varya hani eşiniz sizi kaç dakika kucakta tutabilir eşiniz kaç tane aci biber yer falan :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Yok la 5000'i 60'la çarrpmak gerek. :D

ismail010

Üye

rabbaceye katiliyom yavaş öhööööö :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Geçen gün Manava gittim

Üst Alt