Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

Benim net paketim bitti, konuşma da son 10 dakika. Yenilenmesine ise daha 2 haftadan fazla var. :hmmm

La dalga geçiyorsun sandım bende gırgıra alıyordum :) Vallaha benim bitmişti Önceki gün yenilendi :ehe borç verebilirim

- - - Eklendi - - -

Benim net paketim bitti, konuşma da son 10 dakika. Yenilenmesine ise daha 2 haftadan fazla var. :hmmm

La dalga geçiyorsun sandım bende gırgıra alıyordum :) Vallaha benim bitmişti Önceki gün yenilendi :ehe borç verebilirim

- - - Eklendi - - -

jackalmami

jackalmami

Üye
Benim sayfa yan yattı düzeltemiyorum, biri söylesin şunu. Opera. Geçen bulmuştum ama :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Orijinal bişey arıyorsan sana Yardımcı olacak birisi şu anda bu konuda :) Muhammed'e havale ediyorum seni

bende öyle diyodum da o da dalgaya vurdu :D
artık isaphlvn yolunda markalaşmaya gidiyorum :P buraya ia.phlvn olarak niye kayıt olduğumu hala çözemedim :D

CABBAR

CABBAR

Üye

Son anlarında çok mutlu garibim :( sakın kötü bişey demeyin la Ismail'e gidici o

- - - Eklendi - - -

Benim sayfa yan yattı düzeltemiyorum, biri söylesin şunu. Opera. Geçen bulmuştum ama :hmmm

Ayarlar-Yatay-Kapalı

- - - Eklendi - - -

artık isaphlvn yolunda markalaşmaya gidiyorum :P buraya ia.phlvn olarak niye kayıt olduğumu hala çözemedim :D

Bende isa olarak düşünmüştüm ilk :)

- - - Eklendi - - -

ismail010

Üye
Son anlarında çok mutlu garibim :( sakın kötü bişey demeyin la Ismail'e gidici o

- - - Eklendi - - -

Ayarlar-Yatay-Kapalı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

somuru:

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

- - - Eklendi - - -

Ayarlar-Yatay-Kapalı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tebrikler yüs puan sana :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
öyle bişey yok gibi Aykut. Hem geçen * ya da # ile birlikte bikeye basarak düzeltmiştim ama hangisi :hmmm 50'den fazla tuş olunca bir telefonda böyle oluyor :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Gece saat 1 ve istasyondayım Afyonda. Bekleme salonunda televizyon açık "Bugün Ne Giysem" diye saçma bi program var yaa :off:

CABBAR

CABBAR

Üye
öyle bişey yok gibi Aykut. Hem geçen * ya da # ile birlikte bikeye basarak düzeltmiştim ama hangisi :hmmm 50'den fazla tuş olunca bir telefonda böyle oluyor :hmmm

Opera mini de değil misin Muhammed bende opera mini kullanıyorum bekle kısayollara bakacağım

ismail010

Üye
mami #ya bas bekle orda yazilar çikar onlari oku :)
Olmadi yatayin ingilizcesini bul ve # + ytayin ingilizce ilk harfine bas :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Gece saat 1 ve istasyondayım Afyonda. Bekleme salonunda televizyon açık "Bugün Ne Giysem" diye saçma bi program var yaa :off:

kanal d ki hangi program düzgün hangisi takdire şayan ki ?

CABBAR

CABBAR

Üye
Muhammed sola mı döndü sağa mı

jackalmami

jackalmami

Üye
* la # ye basınca oluyormuş. Yenileme * la 0 olduğu için ve sürekli yenilemek durumunda bıraktığınız için beni böyle bir durumla karşılaştım. Suçlu sizsiniz :)

Üst Alt