Evet artık karar vakti !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

71fatih

71fatih

Üye

Bende o iki telefonu almasın diye fikrimi söylüyorum karar yine onun kararı.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi

Sadece bu iki telefonu diyor..

- - - Eklendi - - -

Adı batsın. :zzz: Dünyanın parasını verdim. Verdiğim paranın çeyreği ile aldığım sennheiser ondan daha iyi çıktı. :ehe

Sanırım çok çektin Beats'ten bak şimdi bi tuhaf oldum Nokiacı duygularım depreşti :d:

Placebo-

Placebo-

Üye
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi

Benim o duygular hep tavan yapıyor. :ehe Ama hakikaten söylim One X+ 2000 tl üstü olur ve değmez bence ya.

Lanet olası Elop Symbian'ı bırakıp gitmeseydi nolcakti sanki :'( WP'ler hiçte benzemiyo Nokia'ya. Alışmak çok zor :(

saruman_me

saruman_me

Üye
Lumia 920 al kardeşimdestek konusunda nokia boşlasa windows boşlamaz..

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi

Alışırsın. Gayet hızlı. Ve yeni çıakcak oyunları bir görsen.. :ehe

Yok zaten oyunla işim olsaydı 808'e o kadar para saymazdım : Bu Lumia 920'de de PureView vardı demi kamerada önemli benim için nası unuturum :)

pRime.

pRime.

Üye
windows phone'lu bir cihaz alacaksan lumia 920 almalısın. zaten microsoft nokia'yı kendi şirketiymiş gibi kullanıyor. bu demektir ki en sağlam windows phone'lu telefonlar nokia'nınkiler olacak.

saruman_me

saruman_me

Üye
windows phone'lu bir cihaz alacaksan lumia 920 almalısın. zaten microsoft nokia'yı kendi şirketiymiş gibi kullanıyor. bu demektir ki en sağlam windows phone'lu telefonlar nokia'nınkiler olacak.
aynen katılıyorum zaten yeni wp8 reklamlarında nokia kulanılıyor buda demek oluyorki nokia şu an windowsun nexus gibi..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve pRime.
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben Android'e ne zaman geçicem :D Yine mi Nokia :d: Neyse anlaşılan herkes Lumia diyecek hepinize çok teşekkürler.2 ay daha düşünüp en doğru kararı bulacağım herkese iyi forumlar.

zappinger

Üye
Peki ben Android'e ne zaman geçicem :D Yine mi Nokia :d: Neyse anlaşılan herkes Lumia diyecek hepinize çok teşekkürler.2 ay daha düşünüp en doğru kararı bulacağım herkese iyi forumlar.
İlk mesajlarda nokiacepte sonuc herzaman nokiadir demistim

aleranol

aleranol

Üye

eğer gerçekten kaliteli müzik istiyorsan not2 al çünkü flac biçimini destekleyen tek telefon o. ama genel olarak oyun hariç her konuda lumia gerçekten önde.

zeynep_96

Üye
nokia lumia 920

anılbaran

anılbaran

Üye
bu konu kesin karışacak :polis:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

eğer gerçekten kaliteli müzik istiyorsan not2 al çünkü flac biçimini destekleyen tek telefon o. ama genel olarak oyun hariç her konuda lumia gerçekten önde.

Oyun konusunu dun geceden sonra tekrar bir arastir derim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt