e63 e viber yükleyebilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

ramo1o

Üye
    Konu Sahibi
e63 e viber yükleyebilir miyiz?
e63 e viber yükleyebiliriz miyiz yardımcı olabilcek var mı

ucnumara

ucnumara

Üye
Konuda bilgisi olan varsa paylaşsın

-efşan

-efşan

Üye
Yükleniyor. Ovi'den arat.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Ayrıca WhatsApp öneririm zira WhatsApp ile telefon rehberinizdeki iPhone ve Android kullanıcısı olan arkadaşlarınızla da sohbet edebilir, dosya ve veri yollayabilirsiniz.

kerimkursat

kerimkursat

Üye
ben bi türlü e63 için viber bulamadım belkide yoktur.

O-Xan

O-Xan

Üye
WhatsApp'ı kullan. Turkcell Internet'den bedava kullanıyorum internet ücreti almadan.

ucnumara

ucnumara

Üye
Uygulama telefonla uyumlu değil. Çalıştırılamaz.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
ben onu zaten denedim symbian icin var diye gosteriyo ama s60v3 calistirmiyo kardesim

Hmm ben de e63 kullanıcısıyım ama viberle uğraşmadım hiç. benim önerim git whatsapp indir o her türlü daha kullanışlı.

ucnumara

ucnumara

Üye
whatsappta görüntülü görüşme yok viberde o özellik var

kerimkursat

kerimkursat

Üye
ama saçma değil mi s40 yapmıslar s60v3 te yok

Viber

Viber

Üye
Merhaba,

Bu Viber Ar-Ge Ekibi üyesidir!

Viber Ovistore Symbian s60 için zaten mevcuttur.
Bu bizim desteklenen aygıt listesi aşağıdadır:

Bize düşüncelerinizi, sorularınızı ve yorumlarınızı bildirmekten çekinmeyin, biz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Teşekkürler,
Viber Ekibi

kerimkursat

kerimkursat

Üye
e52 ile e63 arasında bence yazılımsal çok bi fark yoktur acaba neden e63 için yok

Viber

Viber

Üye
@kerimkursat -

We are trying to develop Viber for as many devices as possible, but on some we experience some technological difficulties (even if it seems like there shouldn't be any difference between certain devices). We are continuously working to bring Viber to more and more devices, and we hope to expand our list soon. When we have news, we will keep you informed :)
---------------

Biz mümkün olduğu kadar çok cihazlar olarak için Viber geliştirmek için çalışıyoruz, ancak bazı biz bazı teknolojik zorlukları (bazı cihazlar arasında herhangi bir fark olmaması gerekir gibi görünüyor olsa bile) karşılaşabilirsiniz. Biz sürekli daha fazla cihaz için Viber getirmek için çalışıyoruz ve biz yakında bizim listeyi genişletmek için umut. Haberlerimiz var, biz size haberdar edeceğiz :)

pcmaniakk

Üye
Merhaba,

Bu Viber Ar-Ge Ekibi üyesidir!

Viber Ovistore Symbian s60 için zaten mevcuttur.
Bu bizim desteklenen aygıt listesi aşağıdadır:

Bize düşüncelerinizi, sorularınızı ve yorumlarınızı bildirmekten çekinmeyin, biz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Teşekkürler,
Viber Ekibi

Hocam E63 telefonuma Viber yükledim ama program simgesi yok. E63 için uyumlu yazılımı ne zaman yapacaksınız?

Takipçi Satın Al

Üst Alt