Evet artık karar vakti !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Evet artık karar vakti !
Önce düşündüğüm telefonları söyleyeyim ; HTC One X+ ve Nokia Lumia 920. Bu 2 telefondan biri 2013'te benim olacak ama hangisi karar veremedim. Nokia telefonlara çok alıştım ama Windows Phone'lar Belle görünümünden çok uzak hatta alakası yok. Android telefolara baktığımda ise giriş ekranı falan tam alıştığım şekilde. Özellikle de HTC'lerde.
Bu arayüz mevzusundan sonra da bir telefonda neler istediğime geleceğim. Çok müzik dinliyorum ve bu yüzden HTC'ler bana biraz daha yakın geliyor. Bu Beats Audio'nun etkisi nedir sizce? Bir başka istediğim özellikse nette hızlı gezebilmek. Burda da Lumialar öne çıkıyor. HTC One X+'ın internet performansı nasıl sizce? Eğer internette iyiyse hiç düşünmeden alacağım. Baştan söylemek istiyorum Samsung telefonlarla ilgilenmiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

Türe

Türe

Üye
Bence one x+ al

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia 920 1700 TL, One X+ ise en az 2000 TL olur. Aradaki fiyat farkına değebilecek mi One X+ ? :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Lumia 920 al kardeşim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Placebo-

zappinger

Üye
bu forumda cikmasi %99 olan sonuc lumiadir bosuna konu acmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
Bu arada Beats Audio yanıltmasın seni. Nokia'dada kos koca dolby var. :)

Placebo-

Placebo-

Üye
İstediğin şey İnternet : Lumia 920
Müzik : Yine Lumia bence. :) Beats audio gerçekten övüldüğü gibi değil ki. Sennheiser çok daha ucuz ama çok daha iyi ses veriyor mesela.

zappinger

Üye
Müzik : Yine Lumia bence. :) Beats audio gerçekten övüldüğü gibi değil ki. Sennheiser çok daha ucuz ama çok daha iyi ses veriyor mesela.

Kulaklik dedin mi iphone

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti hızlı olsun diyorum ama benim için ses daha önemli Symbian'a Opera yükleyince onun hızı bile bana yetiyor :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi bir şey biliyoruz ki söylüyoruz. Herkes Lumia diyorsa vardır bişiler. :)

Ah şu Lumia'nın görünümü biraz daha düzgün olsa :d: Şaka bi yana Lumia'da menü de yok galiba :D

Placebo-

Placebo-

Üye
İnterneti hızlı olsun diyorum ama benim için ses daha önemli Symbian'a Opera yükleyince onun hızı bile bana yetiyor :)

Tekrar diyeyim. :) Beats övüldüğü kadar değil. Kullandım çünkü. Dolby ses kalitesne güvenebilirsin. Ayrıca o kadar Nokia kullanmışsın kötü müydü kalite. :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ah şu Lumia'nın görünümü biraz daha düzgün olsa :d: Şaka bi yana Lumia'da menü de yok galiba :D

Yok tam tersi. Iphone gibi kilidi açınca direk menü geliyor. :ehe Ana ekran yok.

71fatih

71fatih

Üye
Bence hiç birini alma NEXUS 4 al güncelleme konusunda kafan rahat olsun.2013 e kadar ülkemizde satışta olur.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi

Tekrar diyeyim. :) Beats övüldüğü kadar değil. Kullandım çünkü. Dolby ses kalitesne güvenebilirsin. Ayrıca o kadar Nokia kullanmışsın kötü müydü kalite. :)

- - - Eklendi - - -

Yok tam tersi. Iphone gibi kilidi açınca direk menü geliyor. :ehe Ana ekran yok.

Nokia'nın ses kalitesine diyecek bişeyim yok ama beatsin adı var tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt