bi de buraya bakin operamini ile faceebook resimleri nasil orjinal boyutta gorulur, gorun. reklam degildir dunyada ilktir
hakanzn.comule.com/?p=173
- - - Eklendi - - -
beyler opera mini ile benim kodlarımla yapabileceklerinizi hayal bile edemezsiniz. ama hiç kimse bakmıycaksa olmaz he
Süper de anlamadım kardeşim nasıl yapacağımi
ben yeni uye oldugum icin kodu buraya eklersem forum kabul etmiyor.
orda pastebinden verilmis kodun ustunde see orginal yazan yere tikla. pastebin sayfasi acilinca sayfanin altina in. raw paste data yazan yere basili tut ve tumunu kopyala. sonra opera mini yerimlerinden birini degistir. yerimiadi olarak faceresim yaz, yerimi adres kismina da kopyaladigin kodu yapistir ve kaydet(basinda http falan olmasin)
bu islem birkez yapilcak. gerisi orda yaziyor zaten. cok basit.
tek tıkla büyütüyor, üstüne tıklayınca bir sonraki resme geçiyor altta ek butonlar bence de daha ne olsun. yorumun için teşekkürler denemeyenler ne kaçırıyor artık sen de biliyosunHeyt be süpersin dostum çok teşekkürler resimi tek tıkla 3 kat büyütüyor daha ne olsun bravo diyorum ^__^
bi de buraya bakin operamini ile faceebook resimleri nasil orjinal boyutta gorulur, gorun. reklam degildir dunyada ilktir
hakanzn.comule.com/?p=173
- - - Eklendi - - -
beyler opera mini ile benim kodlarımla yapabileceklerinizi hayal bile edemezsiniz. ama hiç kimse bakmıycaksa olmaz he
ben de aynı dertden muzdaripdim. Opera 11.3 yükledim 10 mb olduğu için biraz ağır çalışıyor fakat görüntü indirmeden büyük görünüyor.
Kardeş ben faceden resmi açıyorum sonra senin java linkine tıklıyorum albüm yada resim seçin diye uyarı veriyor !?!
Kardeş ben faceden resmi açıyorum sonra senin java linkine tıklıyorum albüm yada resim seçin diye uyarı veriyor !?!
Beceremedim sanırım olmuyor ..
Resim yada albüm seçilemedi diye uyarı veriyor..
Senin java kodlarını acaba yanlışmı kopyaladım dedim yine denedim olmadı...
Sıralama nasıl..
Java kodlarını yerimi kaydettik.Açıkmı kalıyor bu pencere..Başka pencere açıp facade resim açtık.. Sonra![]()
yeni uye oldugum icin resim ve link ekleme hakkim yok. aslinda yeni de degilim ama cok banlaniyorum. hakanzn3 teki 3 burdan geliyor. neyse artik o haklari kazaninca acarim yeni konular