Opera mini/mobile facebook foto sorununa %100 çözüm !

Sponsorlu Bağlantılar

exeli258

exeli258

Üye
tşk kardes

Atacan-

Atacan-

Üye
Teşekkürler..Yeni farkettim konuyu..
Bu yöntem iyi oldu resimlere bakmak için orjinal browser kullanıyordum :)

sarı bordo

Üye
bi de buraya bakin operamini ile faceebook resimleri nasil orjinal boyutta gorulur, gorun. reklam degildir dunyada ilktir

hakanzn.comule.com/?p=173

- - - Eklendi - - -

beyler opera mini ile benim kodlarımla yapabileceklerinizi hayal bile edemezsiniz. ama hiç kimse bakmıycaksa olmaz he

Süper de anlamadım kardeşim nasıl yapacağımi

hakanzn3

Üye

ben yeni uye oldugum icin kodu buraya eklersem forum kabul etmiyor.

orda pastebinden verilmis kodun ustunde see orginal yazan yere tikla. pastebin sayfasi acilinca sayfanin altina in. raw paste data yazan yere basili tut ve tumunu kopyala. sonra opera mini yerimlerinden birini degistir. yerimiadi olarak faceresim yaz, yerimi adres kismina da kopyaladigin kodu yapistir ve kaydet(basinda http falan olmasin)

bu islem birkez yapilcak. gerisi orda yaziyor zaten. cok basit.

sarı bordo

Üye
ben yeni uye oldugum icin kodu buraya eklersem forum kabul etmiyor.

orda pastebinden verilmis kodun ustunde see orginal yazan yere tikla. pastebin sayfasi acilinca sayfanin altina in. raw paste data yazan yere basili tut ve tumunu kopyala. sonra opera mini yerimlerinden birini degistir. yerimiadi olarak faceresim yaz, yerimi adres kismina da kopyaladigin kodu yapistir ve kaydet(basinda http falan olmasin)

bu islem birkez yapilcak. gerisi orda yaziyor zaten. cok basit.

Heyt be süpersin dostum çok teşekkürler resimi tek tıkla 3 kat büyütüyor daha ne olsun bravo diyorum ^__^

hakanzn3

Üye
Heyt be süpersin dostum çok teşekkürler resimi tek tıkla 3 kat büyütüyor daha ne olsun bravo diyorum ^__^
tek tıkla büyütüyor, üstüne tıklayınca bir sonraki resme geçiyor altta ek butonlar bence de daha ne olsun. yorumun için teşekkürler denemeyenler ne kaçırıyor artık sen de biliyosun;)

sarı bordo

Üye
bi de buraya bakin operamini ile faceebook resimleri nasil orjinal boyutta gorulur, gorun. reklam degildir dunyada ilktir

hakanzn.comule.com/?p=173

- - - Eklendi - - -

beyler opera mini ile benim kodlarımla yapabileceklerinizi hayal bile edemezsiniz. ama hiç kimse bakmıycaksa olmaz he

demirefe

demirefe

Üye
ben de aynı dertden muzdaripdim. Opera 11.3 yükledim 10 mb olduğu için biraz ağır çalışıyor fakat görüntü indirmeden büyük görünüyor.

hakanzn3

Üye
ben de aynı dertden muzdaripdim. Opera 11.3 yükledim 10 mb olduğu için biraz ağır çalışıyor fakat görüntü indirmeden büyük görünüyor.

bi önceki sayfanın sonunu okusan mobile ile uğraşmak zorunda kalmıycaksın

- - - Eklendi - - -

arkadaşın anlamadım dediğine bakma yaptı o ve çok da memnun o mesaj yanlışlıkla çıkmış

Atacan-

Atacan-

Üye
Kardeş ben faceden resmi açıyorum sonra senin java linkine tıklıyorum albüm yada resim seçin diye uyarı veriyor !?!

hakanzn3

Üye
Kardeş ben faceden resmi açıyorum sonra senin java linkine tıklıyorum albüm yada resim seçin diye uyarı veriyor !?!

resmi sectikten sonra geri tusuna falan basmissindir. resim sayfasinda oldugundan emin ol ve sayfayi yeniledikten sonra bas bakalim. bu arada gozunuze zor gozukmesin sayfa yenileme diye bisey yok normalde. ama senin bi hata yaptigin kesin

Atacan-

Atacan-

Üye
Beceremedim sanırım olmuyor ..
Resim yada albüm seçilemedi diye uyarı veriyor..
Senin java kodlarını acaba yanlışmı kopyaladım dedim yine denedim olmadı...

Sıralama nasıl..
Java kodlarını yerimi kaydettik.Açıkmı kalıyor bu pencere..Başka pencere açıp facade resim açtık.. Sonra :)

hakanzn3

Üye

Beceremedim sanırım olmuyor ..
Resim yada albüm seçilemedi diye uyarı veriyor..
Senin java kodlarını acaba yanlışmı kopyaladım dedim yine denedim olmadı...

Sıralama nasıl..
Java kodlarını yerimi kaydettik.Açıkmı kalıyor bu pencere..Başka pencere açıp facade resim açtık.. Sonra :)

baska pencere falan yok. o hatayi alabilmen icin o an operanin en son yukledigi adresin m.facebook.com/home.php... seklinde olmasi lazim ki bu da resmi secmedigin anlamina geliyor.

resmi sec sayfa yuklensin
koda tikla

siralama bu kadar basit

Atacan-

Atacan-

Üye
Tamam kardeşim şimdi çözdem..
Önce hızlı erişime eklemiştim kodu..
2 sayfa olarak açıyordum..
Faceden resmi açıp senin verdiğin kodu üzerine yapıştırınca oldu...

hakanzn3

Üye
operamini icin son sayfa o an bulundugun sayfa degil; en son yuklenen sayfadir. bunu anlarsan kod yerimlerinde de hizli erisimde de hata vermez.

Atacan-

Atacan-

Üye
Tamamdır hakan sağolasın.
Güzel yöntem bence...Buraya ayrıyeten yeni konu açmalısın resimli olarak..

hakanzn3

Üye
yeni uye oldugum icin resim ve link ekleme hakkim yok. aslinda yeni de degilim ama cok banlaniyorum. hakanzn3 teki 3 burdan geliyor. neyse artik o haklari kazaninca acarim yeni konular

Atacan-

Atacan-

Üye
yeni uye oldugum icin resim ve link ekleme hakkim yok. aslinda yeni de degilim ama cok banlaniyorum. hakanzn3 teki 3 burdan geliyor. neyse artik o haklari kazaninca acarim yeni konular

Anladım istersen yöneticilere başvuruda bulunmalısın, bu konuyla ilgili..
Beklerim diyorsan Rütbe atlamak lazım bu özelliklerden yararlanabilmek için..Yanlış bilmiyorsam tabi..

hakanzn3

Üye
deneme resim

hakanzn3

Üye
yok mu twitter isteyen

Üst Alt