gözlerin renk değiştirmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
gözlerin renk değiştirmesi
3-4 yaşındaki fotoğraflarıma baktığımda gözlerim mavi gözüküyor ve annem falan da söylüyor mavi diye ama şimdi 16 yaşındayım ve gözlerim kahve rengi çok merak ettim bu nasıl oluyor

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
3-4 yaşındaki fotoğraflarıma baktığımda gözlerim mavi gözüküyor ve annem falan da söylüyor mavi diye ama şimdi 16 yaşındayım ve gözlerim kahve rengi çok merak ettim bu nasıl oluyor

Fotoşoptur o. Üzülme diye öyle demişlerdir.

• Beğen
Tepkiler: zeynep_96

zeynep_96

Üye
Genellikle bebeklerde gözlemlenen durumdur. her bebek doğarken genel olarak mavi gözlü doğar. daha sonra zaman geçtikçe gözlerinin güneş ışığında bulunan bazı ışınlar sebebiyle ve çevresinin etkisiyle göz renkleri değişir ve hayatları boyunca sahip olacakları renge bürünür.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi

Fotoşoptur o. Üzülme diye öyle demişlerdir.

ne foto şopu o zamanlar bizimkiler foto şop nedir biliyorlardı sanki

- - - Eklendi - - -

Genellikle bebeklerde gözlemlenen durumdur. her bebek doğarken genel olarak mavi gözlü doğar. daha sonra zaman geçtikçe gözlerinin güneş ışığında bulunan bazı ışınlar sebebiyle ve çevresinin etkisiyle göz renkleri değişir ve hayatları boyunca sahip olacakları renge bürünür.

bilgi için saol keşke hep mavi kalsaydı ya :(

x-scarface

x-scarface

Üye
genel rastlanılan bir durumdur bebeklerin göz ve saç renkleri değişir aynı kalmaz. Küçük bir ton renk farkı olsa bile değişim gösterir.

pelın_

Bende bu konudan sıkayetcı olan bırıyım:) sarı saclı mavı gozlu bıseymısım:) sonuc kahve kahve:)

greenmile

greenmile

Üye
insanlar büyüdükçe açılırlar o sebeple yani

paradox07

paradox07

Üye

ne foto şopu o zamanlar bizimkiler foto şop nedir biliyorlardı sanki

- - - Eklendi - - -

bilgi için saol keşke hep mavi kalsaydı ya :(

boşver ya Allah bence herkese yakışan göz rengini veriyor:)

• Beğen
Tepkiler: zeynep_96
doctorrr

doctorrr

Üye
o bende oldu şöyle; 3-4 yaşıma kadarki fotoğraflarıma baktığımda maxi gözlüyüm yuh birader :D 5-10 yaşları arası bal rengi şimdi siyah mı kahvrengi mi anlam veremedim :P:

TheMadness

TheMadness

Üye
o bende oldu şöyle; 3-4 yaşıma kadarki fotoğraflarıma baktığımda maxi gözlüyüm yuh birader :D 5-10 yaşları arası bal rengi şimdi siyah mı kahvrengi mi anlam veremedim :P:

maxi gözlü :D

newguard

newguard

Üye
benimde maviden yeşile dönmüş yine o kadar büyük bi zarar yok :D

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

Yazgıya isyan etmemelisin kardeşim. Bak bana, ben 15 yaşındayım ama 1.84 boy var :D

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Benim olay çok daha karlı olmuş aslında.
5 yaşıma kadar siyah gözlüymüşüm şimdi elanın azıcık üst tonunda :)

- - - Eklendi - - -

Değil hacı :D

- - - Eklendi - - -

Senin gözler bukalemundan çalıntı gallba? :D

cukuleaks

Üye
PheN qAhFeReNqh1ydM h@L@ q@ffeReNqH1y1m !!one111!

otostopçu

otostopçu

Üye
hey biji heykır reyizz sendemi :sahan:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olabiliyor benim yeğende sarışın mavi gözlü doğdu şuan 3 yaşında gözler nescafe gibi oldu saçlarıda koyulaştı. Bir de çocukluk arkadaşım var biz ona sarı pepe (çizgi film kahramanı anladınız çaktırmayın :ehe) derdik hatta o derece sarıydı gözleri elaydı şimdi çocuk bildiğin esmerleşti sarı diyoruz ağız alışkanlığı tanımayanlar bunun neresi sarı diyor gözleride kahve oldu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt