3-4 yaşındaki fotoğraflarıma baktığımda gözlerim mavi gözüküyor ve annem falan da söylüyor mavi diye ama şimdi 16 yaşındayım ve gözlerim kahve rengi çok merak ettim bu nasıl oluyor
Fotoşoptur o. Üzülme diye öyle demişlerdir.
Genellikle bebeklerde gözlemlenen durumdur. her bebek doğarken genel olarak mavi gözlü doğar. daha sonra zaman geçtikçe gözlerinin güneş ışığında bulunan bazı ışınlar sebebiyle ve çevresinin etkisiyle göz renkleri değişir ve hayatları boyunca sahip olacakları renge bürünür.

ne foto şopu o zamanlar bizimkiler foto şop nedir biliyorlardı sanki
- - - Eklendi - - -
bilgi için saol keşke hep mavi kalsaydı ya![]()

o bende oldu şöyle; 3-4 yaşıma kadarki fotoğraflarıma baktığımda maxi gözlüyüm yuh birader5-10 yaşları arası bal rengi şimdi siyah mı kahvrengi mi anlam veremedim
![]()

benimde maviden yeşile dönmüş yine o kadar büyük bi zarar yok![]()
3-4 yaşındaki fotoğraflarıma baktığımda gözlerim mavi gözüküyor ve annem falan da söylüyor mavi diye ama şimdi 16 yaşındayım ve gözlerim kahve rengi çok merak ettim bu nasıl oluyor

normalmi hacı
Yazgıya isyan etmemelisin kardeşim. Bak bana, ben 15 yaşındayım ama 1.84 boy var![]()

normalmi hacı![]()

o bende oldu şöyle; 3-4 yaşıma kadarki fotoğraflarıma baktığımda maxi gözlüyüm yuh birader5-10 yaşları arası bal rengi şimdi siyah mı kahvrengi mi anlam veremedim
![]()

) derdik hatta o derece sarıydı gözleri elaydı şimdi çocuk bildiğin esmerleşti sarı diyoruz ağız alışkanlığı tanımayanlar bunun neresi sarı diyor gözleride kahve oldu