Call of duty benzeri oyun?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Call of duty benzeri oyun?
Call of duty black ops - mw3 gibi grafikleri iyi olan call of duty gibi adamın gözünden oynanan ama farklı olarak bölüm olmasın mesela köyler şehirler olsun ülkeler olsun isyan çıkartalım toprakları ele geçirip ülke kurma olsun onlar saldırsın ben saldırm benim askerlerim olsun vs olan bi oyun varmı?

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
:)Counter Strike (:

- - - Eklendi - - -

medal of honor

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Yok kardş o oyunda adamın gözünden oynuyosun mesela sen polis oluyosun karşı taraf terörist 4-4 oynuyosan hangi takımdan 4ü ölürse diger takım kazanıyo ama fazla sarmaz seni al bunları dene

MEDAL OF HONOR
BATTLE FIELD 3

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok kardş o oyunda adamın gözünden oynuyosun mesela sen polis oluyosun karşı taraf terörist 4-4 oynuyosan hangi takımdan 4ü ölürse diger takım kazanıyo ama fazla sarmaz seni al bunları dene

MEDAL OF HONOR
BATTLE FIELD 3

yok kardeş ben cs yi biliyorum medal of honor nasıl onu sordum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok kardeş ben cs yi biliyorum medal of honor nasıl onu sordum :D

2011'di sanırım çok güzel bi oyun çıkardılar. Denemende sakınca yok

- - - Eklendi - - -

Call of duty black ops - mw3 gibi grafikleri iyi olan call of duty gibi adamın gözünden oynanan ama farklı olarak bölüm olmasın mesela köyler şehirler olsun ülkeler olsun isyan çıkartalım toprakları ele geçirip ülke kurma olsun onlar saldırsın ben saldırm benim askerlerim olsun vs olan bi oyun varmı?

strateji oyunu istiyorsun yani. Age of Empires serisine bak, tam istediğin şeyler var.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

2011'di sanırım çok güzel bi oyun çıkardılar. Denemende sakınca yok

- - - Eklendi - - -

strateji oyunu istiyorsun yani. Age of Empires serisine bak, tam istediğin şeyler var.

tek kişiyi oynatmak istiyorum aoe öyle değil ki

x-scarface

x-scarface

Üye
senin isteklerin doğrultusunda bi oyun yok.

savaşçı5584

Üye
Arkadaş fps tarzı bir oyun istiyor. Mesela: Call of Duty serisi-Gta serisi-Medal of Honor serisi-Mafia serisi

mashina

mashina

Üye
senin istediğin tarz da
Medal Of Honer WarFight
Battefield 3 var eğer
Crysis türü istersen
Halo 4 var yeni çıktı
Mass effect 3 var
Metro 2033 var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
medal of honor öneririm ama begenirmisin bilmem.

key43

key43

Üye
Dostum bence Medal Of Honor:Airborne..

Neden dersen..Cünkü ben Medal of Honor Allied Assault & Pasific Assault oynadım..

Cok beğendim..O zamanın şartlarına göre grafikler müthişti...

Yani tavsiyem Airborne..Bi de Warfighter çıktı galiba yeni..Oda güzel bir seye benziyo onada bakabilirsin.. ;)

Üst Alt